Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

nu dar bus progų užsivilkti, o dydžiai atitinka? kokias pirkai, man geltona graži, dar su burbuliukais
Atsakyti

Sapniukas, gal tu kazka maisai? Kad Intemora prisikabintu prie kazko? Prie ko, pvz? Nu tikrai ne karto nepastebejau.

Del kates nekastravimo jau pyz... i atsieme, nu nepaskubejo, nesuvoke, kad taip greit cia viskas gali buti, tiesa, kalta. Bet del pabegimo tikrai gi tevas  kaltas. Jau as sudievinus savo suni, rupinuosi juodai, ir tai sugebejo pasprukt nepastebima, getai, kad radau vietoj.

Gailes suo irgi pabego, tik nesipasakojo, vat ir viskas. Paprase neklausinet. O pabego.

Tai gal uz atviruma pykstame? 

Atsakyti

Intemora kabinejasi??? :huh2:  :hmm:​ Pirma karta girdziu...

Atsakyti

tokie tie gyvunai, jie taip ir taikosi i lauka islekt...ir ne visada pastebesi...

Atsakyti

Sapniukas turbut su Piene, ar Gaile sumaise.  :D​ 

Atsakyti

Nainai, 26 Kov 2020 - 09:32, parašė: nu dar bus progų užsivilkti, o dydžiai atitinka? kokias pirkai, man geltona graži, dar su burbuliukais
Atitinka.daugiau mažiau,bet atitinka ir medžiagos geros.aš geltoną ir pirkau,apsivilkau vieną kartą į renginį.ir baba karantinas. Sėdžiu su miltuotais treningais ir vyro kojinėm..jis tokių šiltų turi. Buvau laukan išėjus.jau mano fantazija ,kad nuneša. Šitie žmonės,iš kurių pirkom nama buvo rusai. Taip apėjau aplink.kavą geriu...ir žiūriu toks kaip pravoslaviškas kryžius sukaltas ir kauburėlis toks supiltas.nu grynas kapas.net akis pasitryniau,stovėjau,nu tikrai.siaubūniškės kaip drakoniukas vadina. Nu ką gi rytas,vaiduokliai dar neapsireiškė.. Prieinu,o ten tvora kažkaip.taisyta ir lentos taip sukaltos ,kad primena tą kryžių,o tas kauburėlis,tai kažkoks mažas medelis nesenai pasodintas.tfu..kas man toliau rodysis.😁
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 26 kovo 2020 - 09:49

:lol: oiiii, Intemoraaaa :lol:​ 

Atsakyti
na prisiminkim temos skilima pries metus ax.gif Jos ten su Sistina susikabino. Na gal nesikabineja, bet tiesa yra tik jos.

Nuo p...lei atrasymo nieks nepasikeite, zmogus liko prie savo nuomones, kad tevas kaltas, ne tevas.
Net nesugeba i FB grupes ,,gyvunu paieiskos,, zinutes ideti rolleyes.gif Man piesiasi toks vaizdas, kad dabar kate kaip ir nereikalinga, nes reik sunio melynom akim. Su melynom akim raudos, kad nauju baldu kojas nugrauze, sliubinius batus suede, o iskraut sunio nebus kam. Ir vel bus kas nors kaltas, tik ne jie.

Selija, as jau pastebejau, kaip tu ja gini nuo vietiniu ir isores priesu biggrin.gif Tu pati pas Alta pora paru prasedejai, kad/ gal sunyte surasit.

Mano senasis katinas buvo iskrites is 5 auksto, ieskojom su vaiku dvi dienas, viena vakara su prozektorium radom po krumu.
Atsakyti

Nu ir aš ieškau nau antrą savaitę.gal.man dabar nusižudyt ar ką.. Tema skilo,bet kažin ar aš kalta buvau. Nuomonę dar neatšaukta turėt. Kitų gyvūnai pabėga,kažkas randa,kažkas ne.bet jei jau mano katė tai jai pasauly didesnio nusikaltimo nėra. O tai kaskaltas dėl selijos ano šuns?

K

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 26 kovo 2020 - 10:02

na prisiminkim temos skilima pries metus ax.gifJos ten su Sistina susikabino. Na gal nesikabineja, bet tiesa yra tik jos.

Nuo p...lei atrasymo nieks nepasikeite, zmogus liko prie savo nuomones, kad tevas kaltas, ne tevas.
Net nesugeba i FB grupes ,,gyvunu paieiskos,, zinutes ideti rolleyes.gifMan piesiasi toks vaizdas, kad dabar kate kaip ir nereikalinga, nes reik sunio melynom akim. Su melynom akim raudos, kad nauju baldu kojas nugrauze, sliubinius batus suede, o iskraut sunio nebus kam. Ir vel bus kas nors kaltas, tik ne jie.

Selija, as jau pastebejau, kaip tu ja gini nuo vietiniu ir isores priesu biggrin.gifTu pati pas Alta pora paru prasedejai, kad/ gal sunyte surasit.

Mano senasis katinas buvo iskrites is 5 auksto, ieskojom su vaiku dvi dienas, viena vakara su prozektorium radom po krumu.

Sapniuk, neginu, tikrai ne, ir manau, kad jiems to suns tikrai nereikia. Bet nuo gyvuno pabegimo nieks neapsaugotas.Kad mazai iesko, tas tiesa. 

Atsakyti

O tai kaskaltas dėl selijos ano šuns?

K

As. Reikejo ja man po prievarta i kambari pasiimti. Grauziuosi, kad to nepadariau. 

Atsakyti
gyvenk ir gyvenk gerai, ko i krastinumus puoli ax.gif

ieskokit vakarais, saukit, prie namu maisto jos bliudely padekit. FB paskelbkit, ar sunku. As nepikta net labai.
Atsakyti