Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Kad Intemora skelbimo į internetą neįdeda, dar nesistebiu, bet gi turi tris dukras, kurios puikiai draugauja su internetu, negi joms ta katė nerūpi visai  :hmm:  

Juk fb pilna grupių. Garantuotai yra ir to sodo/rajono grupė, o dar kiek grupių apie dungusius gyvūnus. Tereikia nuotrauką įkelt, parašyt kur dingo ir viskas. Gal daug kas matė ir praneštų. Šiais laikais tai tikrai efektyviau, nei skelbimas ant stulpo. Nors ir stulpas šis tas, geriau nei nieko.

Labas rytas.

Atsakyti
nesuprantu ir as to ax.gif

gal per sena suprast ax.gif
Atsakyti

Jo..nepikta.visom pasaulio nuodėmėm apkaltino.sėdžiu apšalus. ir kabinuosi ir temą suskaldžiau ir gyvūnus tik žiūriu kaip pakankinti.ie tėvo veiksmus turėjau numatyrl.nu žodžiu pabaisa,ne.žmogus.

Atsakyti

As. Reikejo ja man po prievarta i kambari pasiimti. Grauziuosi, kad to nepadariau. 
Bet su tabmvim viskas gerai,o aš mirtišė.

Nors gi visai įdomus ir šarmingas peraonažas ta mirtišė.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 26 kovo 2020 - 10:24

O tu tebeturi šunį?

Labas visoms

As? Neturiu. Nebuvo jis mano.

Atsakyti

Intemora, tu ne euras, kad visoms patiktum. Manes irgi kazkas nekencia, kazkam patinku. 

Atsakyti

Nu ok.priimu kritiką dėl katės.aišku, įžeridinėjimai apie adamsus jau per daug.mes esam paprasta normali šeima.Taip, aš jaučiu kaltę,man liūdna ,kad taip atsitiko. Bet ,kad aš kabinėčiausi prie žmonių🙂 Na šitoj vietoj yra talentingesnių asmenų.🙂

Esme ne, kad pabego (kam nebuna), o kad nepadaryta operacija ir ji prisives kaciuku, kurie irgi valkataus. Cia akcentas dedamas...

Atsakyti
QUOTE(Intemora @ 2020 03 26, 11:21)
<p>Jo..nepikta.visom pasaulio nuodėmėm apkaltino.sėdžiu apšalus. ir kabinuosi ir temą suskaldžiau ir gyvūnus tik žiūriu kaip pakankinti.ie tėvo veiksmus turėjau numatyrl.nu žodžiu pabaisa,ne.žmogus.</p>

dar iki visu pasaulio nuodemiu nepriejau, neraudok. Tik neatsakinga pavadinau.

Atsimenu, kaip mano sunus 8 m. verke, kai jo katyte mire. Raudojau ir as su juo, apsikabinus. Jis gal to nelabai ir prisimena, o as taip. Buciau susiskolinus pinigu, kad ja pagydyt, bet liga buvo nesuderinama su gyvenimu. Cia buvo tik kate....
Atsakyti
QUOTE(Intemora @ 2020 03 26, 10:21)
<p>Jo..nepikta.visom pasaulio nuodėmėm apkaltino.sėdžiu apšalus. ir kabinuosi ir temą suskaldžiau ir gyvūnus tik žiūriu kaip pakankinti.ie tėvo veiksmus turėjau numatyrl.nu žodžiu pabaisa,ne.žmogus.</p>

Tai tu nesedek apsalus,o eik ieskot,ieskociau diena/nakti jei mano gyvunas dingtu..Ai tiesa,jus gi apie suni svajojat,nors net nesuvokiat kokia tai atsakomybe,vaikams jau po menesio tas suo bus neidomus,suni augint dar sunkiau nei kate..
skaitau jusu tema senai..visada man patikai,bet jau sikarta nesusilaikiau ...
Atsakyti

Man atrodo jau esu ne.konkrečios katės neatsakinga.šeimininė,o visų pasaulio kačių neatsakingų šeimininkų atpirkimo kžys. Visos be.nuodėmės?  Apie šunį aš visai nesvajoju.tapp ir pasakiua,kad jei  vyras prisiims atsakomybę,tai imkit.aš ne prie ko. Bet kadangi kažko atsakymo negavau,tai kažin ar tas šuo bus.  

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 26 kovo 2020 - 10:41

Man ateodo jau esu ne.konkrečios katės neatsakinga.šeimininė,o visų pasaulio kačių neatsakingų šeimininkų atpirkimo kžys.

Visos be.nuodėmės? 

Aisku ne, bet sterilizuot laiko turejot.

Lai bus pamoka ateiciai.

Atsakyti

Jei patikau,kodėl nebuvo galima ateit šiaip pakalbėt,o tik tada kai nesusilaikei?

Atsakyti