Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Aisku ne, bet sterilizuot laiko turejot. Lai bus pamoka ateiciai.

Ačiū.supratau ir išmokau.

Atsakyti

Ai,gi selijos praeitas šuo.irgi nestererilizuotas buvo..gal irgi jau.pilna kur šuniukų ir šunų.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 26 kovo 2020 - 10:43

. Visos be.nuodėmės? 

Kitos paraso taip-nebeturiu suns, prasau neklausineti, labai skaudi tema. Aciu.

Ir niekas neklausineja, ir nereik aiskintis niekam, nes reiktu, kadangi jau anksciau dauguma rasydavo, kad kam leidi suniui bastytis visur, nesvarbu, kad pareina. Sikart neparejo. Nu ir niekas nekaltas, nes niekas nezino, kaip buvo. Turbut galvoja, kad susirgo ir mire. :rolleyes:

Intemora, buk gudresne.

Atsakyti

O del sunu, tai Seli jau rase, kad reiktu  ne isvaizdos, o charakterio ieskoti. Kokio norit, koks tiktu.  O kadangi tvora nera prioritetas pas jus, o zmoniu daug, vaiku, tai kolkas jokio suns, nes nenusaugosit. 

Atsakyti

Ai,gi selijos praeitas šuo.irgi nestererilizuotas buvo..gal irgi jau.pilna kur šuniukų ir šunų.

nu ne, kailiukas rastas suliny...aha, pasakas man galima sekti, tik ne apie suni, kuri 9 metus auginau.

Atsakyti

*** Sėlija, 26 Kov 2020 - 10:43, parašė: Kitos paraso taip-nebeturiu suns, prasau neklausineti, labai skaudi tema. Aciu. Ir niekas neklausineja, ir nereik aiskintis niekam, nes reiktu, kadangi jau anksciau dauguma rasydavo, kad kam leidi suniui bastytis visur, nesvarbu, kad pareina. Sikart neparejo. Nu ir niekas nekaltas, nes niekas nezino, kaip buvo. Turbut galvoja, kad susirgo ir mire. :rolleyes: Intemora, buk gudresne.
Na ir kam aš tokia gudri ir nieko neklausinėkit būčiau įdomi😁
Atsakyti
QUOTE(Intemora @ 2020 03 26, 10:37)
<p>Man ateodo jau esu ne.konkrečios katės neatsakinga.šeimininė,o visų pasaulio kačių neatsakingų šeimininkų atpirkimo kžys. Visos be.nuodėmės? </p>
<p>Apie šunį aš visai nesvajoju.tapp ir pasakiua,kad jei  vyras prisiims atsakomybę,tai imkit.aš ne prie ko.</p>
<p>Bet kadangi kažko atsakymo negavau,tai kažin ar tas šuo bus.</p>
<p> </p>

O taves sazine negrauzia ,kad dabar TAVO kate kazkur valkatauja,gal suzeista,badauja? Susidaro nuomone ,kad ji jums ne kiek nerupi...Del suns,rimtai galvoji,kad tau nereiks suniu rupintis,jei “vyras priisims atsakomybe”? naivi lb esi tuomet..su tokiu poziuriu ir atsakomybe tai jums tikrai nereikia jokio suns..remontai laukia,nesuvokiama koki dar suni jus norit imti..😕
Atsakyti

Na ir kam aš tokia gudri ir nieko neklausinėkit būčiau įdomi😁

tiesa.Tai vat pasirink, arba gudri , arba idomi :D

Atsakyti

*** Sėlija, 26 Kov 2020 - 10:44, parašė: nu ne, kailiukas rastas suliny...aha, pasakas man galima sekti, tik ne apie suni, kuri 9 metus auginau.
Taip.ir tai priimam kap tiesą ,nes nenorim matyt melo
Atsakyti
Sterilizuoti katinai irgi pabėga. Bet šiaip tai jo, kates sterilizuoti būtina, jri esi atsakingas šeimininkas
Atsakyti
QUOTE(Intemora @ 2020 03 26, 10:40)
<p>Jei patikau,kodėl nebuvo galima ateit šiaip pakalbėt,o tik tada kai nesusilaikei?</p>

Taip patinka tavo rasymo stilius,humoro jausmas ;) ir dauguma manau tave smerkia ne delto,kad kate pabego,o del tavo poziurio i visa sita situacija ir elgesi .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kumiko: 26 kovo 2020 - 10:52

*** Sėlija, 26 Kov 2020 - 10:46, parašė: tiesa.Tai vat pasirink, arba gudri , arba idomi :D
Pasirinkau.aš pakankamai protinga,kad pasirinkčiau būt gudri,bet man taip neįdomu.😁
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 26 kovo 2020 - 10:56