Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

QUOTE(Nainai @ 2020 10 05, 13:15)
Sutinku, be tu nepergyvenk, manau įvyks epimorfòzė ir turėsi tu vėl tą antrą galvą  biggrin.gif tikiu 100 proc.

nain, fawkes , the phenix .
Atsakyti

Dar nebaigėt?  :D

Madam pasielgė bjauriai, mylu mylu irgi ne kažką. Madam postų stilius toks, švelniai tariant, keistokas, leidžia sau per daug aštrių pasisakymų. Altos kartais visai nesuprantu, matyt, dar neužaugau  :D

O Intemorai reiktų nesusireikšmint taip labai (ne apie vakarykštę situaciją kalbu)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marco'polo: 05 spalio 2020 - 14:01
kas cia kazkam pomegius ir hobius uzdrauge? kazka praleidau?
Atsakyti
Aš ir žavėjausi tuom, kad Intemora tikra dėl savo vyro wub.gif Ne visiems vyrams reikia nuotykių.
Atsakyti

Aš ir žavėjausi tuom, kad Intemora tikra dėl savo vyro wub.gifNe visiems vyrams reikia nuotykių.

Nj man tas irgi labai labai. Toks jausmas fainas :)

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2020 10 05, 15:47)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="*Svajokle*" data-cid="72715215" data-time="1601901321"><div><p>Aš ir žavėjausi tuom, kad Intemora tikra dėl savo vyro vartotojo įkelta nuotraukaNe visiems vyrams reikia nuotykių.</p></div></blockquote><p>Nj man tas irgi labai labai. Toks jausmas fainas smile.gif</p>

O tai čia koks exskliuzyvas? Ko čia žavėtis, nevisi veršiai gi
Dabar žavitės, o seniau tai durnelėm išvadindavot (kai kas) kad tiki, kad diedas ištikimas 😁
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nainai: 05 spalio 2020 - 15:27
QUOTE(Nainai @ 2020 10 05, 14:56)

Tai beatificacijos prasymo del jo sakai nesiusim?O visgi manau truputi vertas gal . Vien jau tuo ,kad su kai kuo gyvena.
Atsakyti

Zavi moters uztikrintumas. Neorinis. Realus

Man sunku paaiskint tinkamai.

Tiesiog zavi tokios tvirtos seimos.

Atsakyti

Dabar žavitės, o seniau tai durnelėm išvadindavot (kai kas) kad tiki, kad diedas ištikimas 😁

Aha, tuoj sakydavo, kad tik 3 proc. tų ištikimų. 

Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2020 10 05, 16:26)
Tai beatificacijos prasymo del jo sakai nesiusim?O visgi manau truputi vertas gal . Vien jau tuo ,kad su kai kuo gyvena.

Tai ans gyvas dar ir manau pakankamai gyvybingas, kam tu siųsi tą beatificaciją 😁
Atsakyti
Taigi viskas keiciasi , ko jus stebites.
Teisingai , bjutifikacija gi post mortem. Ot apsipazorinau. O tai kaip gyvus herojus teisingai pagirti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 05 spalio 2020 - 15:34

Kad tik Feja, Amadeja ir Svajokle pasizavejo...ir nepamenu, kad jos kazka durnelem isvadino kada nors del pasitikejimo vyru... Bet pas mane bloga atmintis, tai gaaal... :)

Atsakyti