O dėl mokytojų, tai turėjau galvoje praktikuojančias mokytojas, o ne pedagogiką baigusias, man mokytoja ne teoriškai baigusi o praktikuojanti.
Nainai nu man minciu ner gint zmogu, jei kazkas nesamone suveme. Kam?
O ir ji pati gerai ta moka
Pasako kurie nickai su vienodu IP.
tai gali is kito kompo prisijungt...darbe pvz..arba is tlf
Jau turiu ideju kas cia vyksta! Ypac minty turint, kad minimas fcb. ir siaip
Burbulai burbuliukai!!!
tik dabar supratai?
Lygiai taip pat GAILE autizmu apkaltint. Nu adsurdiska iki tiek, kad neturetu imanoma buti isizeisti.
O Madam net neizeide. Na, susisviete, parase. Atsiprase. Cia gi Madm
Nieko cia tragisko gi neivyko.
*Svajokle*, 05 Spa 2020 - 13:07, parašė: Man išvis tie tyčiojimaisi suaugusių žmonių tai kažkas baisaus.Kas, kad virtualiai. Galima, žinoma, pasakyt nuomonę, bet be tyčiojimosi.Nepamenu situacijos, bet kai Gailei parašyta buvo kad elgias kaip autistė (ar kažkaip). Linkiu Intemorai nesusidurt kada šeimos rate su tokia liga, juolab, paskaičius statistiką kiek tokių atvejų daugėja. Tyčiotis ar pašiepti kažkokią ligą yra per drąsu.Nereikia pasikelt aukščiau už kitus, nes visada galima leidžiantis nuo kalno pažvelgt į akis.Gailė pati save taip įvardino.taip ir pasakė.aš šiek tiwlek autiatė.nu po.to žiūriu žiūri,ogi gal?
tik dabar supratai?
Vakar galvojau, kad nu ant kiek pazistama rasliava!
Tik matyt galva kitkuo uzimta buvo
Gaile kazkada buvo pati rasius, kad jai nereikia zmoniu, kad ji lyg autiste.Nu cia, aisku, juokais.
Tai gal todel Intemorai tas istrigo. Nezinau.
Ej nu, nepainiokim intraversijos su autizmu
Lygiai taip pat GAILE autizmu apkaltint. Nu adsurdiska iki tiek, kad neturetu imanoma buti isizeisti.
O Madam net neizeide. Na, susisviete, parase. Atsiprase. Cia gi Madm
Nieko cia tragisko gi neivyko.
Man irgi atrodo, nieko tragisko.Bet labai nemaloniai. Bet kitiems kitaip atrodo.
Amadėja*, 05 Spa 2020 - 13:29, parašė: Nainai nu man minciu ner gint zmogu, jei kazkas nesamone suveme. Kam? O ir ji pati gerai ta mokaO man patiko.nes taip ir būtų _mykt mykt,čia gi madam. O.tai pinot ir aš nieko nesakiau,tylėjau?ir Selija? Bandau prisiminti.
Bet tai ko ten tik nebuvo,visko,bet blogiausia likau aš 😁
*** Sėlija, 05 Spa 2020 - 13:35, parašė: Man irgi atrodo, nieko tragisko.Bet labai nemaloniai. Bet kitiems kitaip atrodo.Nu vat daleiskim až žinau tokią informaciją.ateinu ir rėžiu.(apskritai stengiuosi iš principo kalbėt ir pyktis tik dėl to t kas vyksta sm,visa kita už durų palikt) O kas nors taip sakytų,ai jau ta intemora,biški nusišnekėjo?nu negražu negražu,bet tai ai... Dar čia kažkas kišasi iš šalies.kodėl taip nemanau?