Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

O man patiko.nes taip ir būtų _mykt mykt,čia gi madam. O.tai pinot ir aš nieko nesakiau,tylėjau?ir Selija? Bandau prisiminti.

Bet tai ko ten tik nebuvo,visko,bet blogiausia likau aš 😁

O man nu lb.lb.patiko, kad tokia tikra del savo vyro esi  :wub: 

Tiesiog kaip vanduo nuo zasies tas pareiskimas

Atsakyti

*** Sėlija, 05 Spa 2020 - 13:33, parašė: Gaile kazkada buvo pati rasius, kad jai nereikia zmoniu, kad ji lyg autiste.Nu cia, aisku, juokais. Tai gal todel Intemorai tas istrigo. Nezinau.
Tai tik todėl.šiaip nesusigalvočiau.
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2020 10 05, 13:42)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Intemora" data-cid="72715154" data-time="1601894138"><div><p>O man patiko.nes taip ir būtų _mykt mykt,čia gi madam. O.tai pinot ir aš nieko nesakiau,tylėjau?ir Selija? Bandau prisiminti.</p><p>Bet tai ko ten tik nebuvo,visko,bet blogiausia likau aš 😁</p><p></p></div></blockquote><p>O man nu lb.lb.patiko, kad tokia tikra del savo vyro esi  wub.gif </p><p></p><p>Tiesiog kaip vanduo nuo zasies tas pareiskimas</p>

ne tikrume esmė, bet liežuvyje
Atsakyti

O tiesą pasakius, kuri jau naujokė, pasakė kažką negero, apšmeižė, įskaudino? kaip tik apgynė Intemorą, kai visos tylėjot. Pinot, aš jokiam aljansui ir jokiai koalicijai nepriklausau, ką noriu tą rašau.
O dėl mokytojų, tai turėjau galvoje praktikuojančias mokytojas, o ne pedagogiką baigusias, man mokytoja ne teoriškai baigusi o praktikuojanti.

Kuo aš čia dėta, ar aš tau siūliau kam nors priklausyt?

Atsakyti
Manau ,kad mano slibineliui paskutinioji atejo.
Na nieko, nelabai cia ir gyvenimo pasiekimas buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinotija @ 2020 10 05, 13:51)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Nainai" data-cid="72715142" data-time="1601893596"><div><p>O tiesą pasakius, kuri jau naujokė, pasakė kažką negero, apšmeižė, įskaudino? kaip tik apgynė Intemorą, kai visos tylėjot. <strong>Pinot, aš jokiam aljansui ir jokiai koalicijai nepriklausau, ką noriu tą rašau.</strong>
O dėl mokytojų, tai turėjau galvoje praktikuojančias mokytojas, o ne pedagogiką baigusias, man mokytoja ne teoriškai baigusi o praktikuojanti.</p></div></blockquote><p>Kuo aš čia dėta, ar aš tau siūliau kam nors priklausyt?</p>

Niekuo nedėta, tiesiog rašei : Ir dabar jau imu tikėti tais aljansais, atvirais ir slaptais.
tai aš ir pasakiau, kad aš nepriklausau ir tiek.
Atsakyti

O man patiko.nes taip ir būtų _mykt mykt,čia gi madam. O.tai pinot ir aš nieko nesakiau,tylėjau?ir Selija? Bandau prisiminti.

Bet tai ko ten tik nebuvo,visko,bet blogiausia likau aš 😁

Paskaityk atgal, jei nesi dėl ko nors tikra. Pokalbis vyko toliau kaip niekur nieko, tai aš susidomėjau, ar tai normalu, ar nereikia už tokius žodžius atsakomybės? Ir dar net nebuvau tikra, ar ko nors nežinau, nes kartais atsilieku. Nes niekas kitas nesureagavo. O po to ir prasidėjo. Visos buvo paprotintos ir "pasodintos" savo vieton burbulinio niko.

Atsakyti

Niekuo nedėta, tiesiog rašei : Ir dabar jau imu tikėti tais aljansais, atvirais ir slaptais.
tai aš ir pasakiau, kad aš nepriklausau ir tiek.

Net nejauti, kad kartais priklausai. Jau vien buvimas fb grupėje reiškia, kad kažkiek priklausai.

Atsakyti
QUOTE(Pinotija @ 2020 10 05, 13:57)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Nainai" data-cid="72715173" data-time="1601895309"><div><p>Niekuo nedėta, tiesiog rašei : Ir dabar jau imu tikėti tais aljansais, atvirais ir slaptais.
tai aš ir pasakiau, kad aš nepriklausau ir tiek.</p></div></blockquote><p>Net nejauti, kad kartais priklausai. Jau vien buvimas fb grupėje reiškia, kad kažkiek priklausai.</p>

Aš nesu FB sm grupėje, o kituose būnu nes domiuosi daug kuo, o ne todėl kad priklausau gėlių augintojų grupei.
Atsakyti
Kas blogiausiai sioje temoje pasidare,kad nebeimanoma nei jokiu hobiu nei pomegiu nei nieko pasipasakot. Praktiskai ir liko karo laukas.
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2020 10 05, 14:10)
Kas blogiausiai sioje temoje pasidare,kad nebeimanoma nei jokiu hobiu nei pomegiu nei nieko pasipasakot. Praktiskai ir liko karo laukas.

Sutinku, be tu nepergyvenk, manau įvyks epimorfòzė ir turėsi tu vėl tą antrą galvą biggrin.gif tikiu 100 proc.
Atsakyti

Amadėja*, 05 Spa 2020 - 13:42, parašė: O man nu lb.lb.patiko, kad tokia tikra del savo vyro esi :wub: Tiesiog kaip vanduo nuo zasies tas pareiskimas
Nu ta prasme,kai gyveni 20metų be jokių tokių dalykų,kai žinai ir jauti ir suvoki,kad tikimybė maža,aišku niekad negali žinot,bet ilgametė meilužė ,nu jau čia ir aišku,kad ne.ir dar ,kad madam vyras tai žinotų,žinant,kad mano tikrai jau ne toks kuris jau ten pasakotųsi ir juolab iki madam vyro ,kad daeitų.

Per daug visko vienoj krūvoj.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 05 spalio 2020 - 13:31