Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

As tai isvis tada tundra, mano exas buvo pirmasis, su kuriuo rimtai draugavau. Nuo 19. Istekejau 21.

O čia gerai ar blogai?  :D  :D  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(*** Sėlija @ 2020 10 05, 19:47)
<p>As tai isvis tada tundra, mano exas buvo pirmasis, su kuriuo rimtai draugavau. Nuo 19. Istekejau 21.</p>

Nu pala, aš gi net pasibučiavus nebuvau biggrin.gif tipo mane auginosi bigsmile.gif į kiną vesdavosi, pasivaikščio eidavom, nekaltybė mirksiukas.gif
Atsakyti

O čia gerai ar blogai?  :D  :D  :D​ 

ka zinau. Mano atveju tai is to nieko gero nesigavo :D​ 

Atsakyti

As tai isvis tada tundra, mano exas buvo pirmasis, su kuriuo rimtai draugavau. Nuo 19. Istekejau 21.

Aš irgi.

Atsakyti

Aš turbūt viena nuo kokių 12metų nebuvau.visada buvo kažkokie berniukai,vaikinai,meilės,seilės.net nepamenu visų jau dabar.aišku,ne su visais kažkas išsirutuliojo iki tų reikalų😁

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 05 spalio 2020 - 18:53

ka zinau. Mano atveju tai is to nieko gero nesigavo :D​ 

O mano - vis dar kartu. 20 metų.

Atsakyti

Aš turbūt viena nuo kokių 12metų nebuvau.visada buvo kažkokie berniukai,vaikinai,meilės,seilės.net nepamenu visų jau dabar.aišku,ne su visais kažkas išsirutuliojo iki tų reikalų😁

Aš tai 12 su lėlėm žaidžiau....

Atsakyti
QUOTE(*** Sėlija @ 2020 10 05, 19:51)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="marco'polo" data-cid="72715314" data-time="1601916496"><div><p>O čia gerai ar blogai?  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif​ </p></div></blockquote><p>ka zinau. Mano atveju tai is to nieko gero nesigavo biggrin.gif​ </p>

Su saviškiu ir nemaniau, kad bus rimta, susipažinom vasarą, ant nosies 12 kl. buvau nusiteikus mokytis, o ir tas bernas matau padūkęs, galvoju per vasarą padraugausiu ir viskas, bet susiklostė , kad ne per vasarą rolleyes.gif
Atsakyti

Fėja*, 05 Spa 2020 - 19:54, parašė: Aš tai 12 su lėlėm žaidžiau....
Tai ir aš ,bet tai netrukdė ir daržely gerbėją turėt😁 Nerijus jo vardas buvo.😁 Man rodos iki 14 žaidžiau,nes draugė turėjo labai gražių lėlių.
Atsakyti
QUOTE(Intemora @ 2020 10 05, 19:57)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Fėja*" data-cid="72715323" data-time="1601916868">Fėja*, 05 Spa 2020 - 19:54, parašė: Aš tai 12 su lėlėm žaidžiau....</blockquote> Tai ir aš ,bet tai netrukdė ir daržely gerbėją turėt😁 Nerijus jo vardas buvo.😁 Man rodos iki 14 žaidžiau,nes draugė turėjo labai gražių lėlių.

Mano daržely giedrius vedėjos sūnus, aš krūtesnė biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nainai: 05 spalio 2020 - 18:59

Aš tai 12 su lėlėm žaidžiau....

aš irgi, jokios meilės nerūpėjo  :mmm:​ 

Atsakyti
QUOTE(marco'polo @ 2020 10 05, 20:00)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Fėja*" data-cid="72715323" data-time="1601916868"><div><p>Aš tai 12 su lėlėm žaidžiau....</p></div></blockquote><p>aš irgi, jokios meilės nerūpėjo  schmoll.gif​ </p>

Tai kokia ten meilė, dėmesį parodo snarglei vyresnis gražus bernas, kviečia pasivaikščiot, kokia čia meilė
Atsakyti