Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Nu pala, aš gi net pasibučiavus nebuvau biggrin.giftipo mane auginosi bigsmile.gifį kiną vesdavosi, pasivaikščio eidavom, nekaltybė mirksiukas.gif

Nu jo. Tik manes tai tevai but neisleide tokiam amziuj su bernais vaiksciot. 

Atsakyti

Tai tėvai nieko nežinojo.taigi diskotekos buvo.kiemas ir pan.Taigi visas daugiabučių rajonas,nieks nieko nei matydavo,nei žinodavo.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 05 spalio 2020 - 19:14

Nainai, 05 Spa 2020 - 19:59, parašė: Mano daržely giedrius vedėjos sūnus, aš krūtesnė biggrin.gif
Nežinau kas toks.tik pamenu,kad vaikai apsupdavo mus ir stumdavo bučiuotis.
Atsakyti
QUOTE(*** Sėlija @ 2020 10 05, 20:04)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Nainai" data-cid="72715317" data-time="1601916661"><div><p>Nu pala, aš gi net pasibučiavus nebuvau vartotojo įkelta nuotraukatipo mane auginosi vartotojo įkelta nuotraukaį kiną vesdavosi, pasivaikščio eidavom, nekaltybė vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Nu jo. Tik manes tai tevai but neisleide tokiam amziuj su bernais vaiksciot. </p>

Turėdavau grįšti iki 20 val. Net į gimtad neišleisdavo ilgiau, o ir nežinojo su kuo aš ten vaikštau, juk draugių ir turėjau. O gal ir nelabai rūpėjo, nenoriu atvirauti
Atsakyti

Tai tėvai nieko nežinojo.taigi diskotekos buvo.kiemas ir pan.Taigi visas daugiabučių rajonas,nieks nieko nei matydavo,nei žinodavo.

nu dvylikos manęs niekas į diskanus neleisdavo  :cry2:​ 

Atsakyti
QUOTE(Intemora @ 2020 10 05, 20:16)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Nainai" data-cid="72715327" data-time="1601917144">Nainai, 05 Spa 2020 - 19:59, parašė: Mano daržely giedrius vedėjos sūnus, aš krūtesnė vartotojo įkelta nuotrauka</blockquote> Nežinau kas toks.tik pamenu,kad vaikai apsupdavo mus ir stumdavo bučiuotis.

Oi ne, tokių bajerių neee blink.gif
Atsakyti

marco'polo, 05 Spa 2020 - 20:17, parašė: nu dvylikos manęs niekas į diskanus neleisdavo :cry2:
Mokykloj buvo.5_8 klasių diskotekos.Leisdavo,visus leisdavo.

Kad dar vegetarė  5klasėj ėjo į diskoteką mokykloj.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 05 spalio 2020 - 19:20

nu dvylikos manęs niekas į diskanus neleisdavo  :cry2:​ 
Aš tai tikrai ėjau, kur sustoja visi vorele vienas priešais kitą ir šoka  :D

Aha, mokykloje vykdavo

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fėja*: 05 spalio 2020 - 19:21

Pirmas ale vaikinas buvo 15 metų, jei gerai pamenu. Tada 16 jau rimtesnė draugystė, su juo iki 12 klasės pradraugavom. Tada atsirado mano ex, su kuriuo 7 metus. Na o toliau jau ilga istorija 🤭

Atsakyti

Fėja*, 05 Spa 2020 - 20:20, parašė: Aš tai tikrai ėjau, kur sustoja visi vorele vienas priešais kitą ir šoka :D
Buvo didelis pasiekimas,jei pakviesdavo šokt,nes gi visi varžydavosi.
Atsakyti

Arba būdavo žiburėlis tik klasėj 👍Patikdavoooo 👍👍👍

Atsakyti

Buvo didelis pasiekimas,jei pakviesdavo šokt,nes gi visi varžydavosi.

Taip, šiaip tikrai nerimas būdavo, kad nueisiu ir nieko nepašoksiu, nes gal niekas nepakvies 😊

Atsakyti