Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Daug

Atsakyti
QUOTE(GAILE* @ 2020 10 07, 15:17)
<p>Daug</p>

man ir sakė daug, bet kiek tas daug.
Atsakyti

Kazi, cia musu valdzios antros puses tikrai tokios kvaisos, ar kaip cia suprast? 

Atsakyti

man ir sakė daug, bet kiek tas daug.

Nu užteks tikrai 🤣. Neišnaudoju niekad tiek, nors niekur wi fi nesijungiu, tik mobilų naudoju 

Atsakyti

Kazi, cia musu valdzios antros puses tikrai tokios kvaisos, ar kaip cia suprast? 

Tikrai nesąmonė. Gal nepasitarė su vyru. 

O šiaip tai kvaišų žmonos ir yra kvaišos. :D​ 

Bet už ką dėkoja? Už tą, kuo vyras buvo kaltinamas ir vagim pavadintas? Tsakant "priduoda' vyrelį. :D  Nu jolki, juokas.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pinotija: 07 spalio 2020 - 14:45

Nu visiška višta ta skvernele

Atsakyti

Tikrai nesąmonė. Gal nepasitarė su vyru. 

O šiaip tai kvaišų žmonos ir yra kvaišos. :D​ 

Cia gi visiskas suopracio neturejimas, dar pries rinkimus, man niekaip nedaeina, is kokio medzio turi but iskritus, ar is kokios dumines pirkios islindus, kad taip pasielgtum :oh:​ 

Atsakyti

Apie ką čia?

Atsakyti

Cia gi visiskas suopracio neturejimas, dar pries rinkimus, man niekaip nedaeina, is kokio medzio turi but iskritus, ar is kokios dumines pirkios islindus, kad taip pasielgtum :oh:​ 

Tai jis dabar ją išsukinėja visaip. Ir visa jų chebra.  :)​ 

Atsakyti

Apie ką čia?

Ragino balsuoti už Tamašunienę Privačioje feisbuke grupėje pasirodė toks S. Skvernelės įrašas. „Tiesiog pasinaudosiu proga ir paprašysiu, kad vienmandatėje rinkimų apygardoje balsuotumėte už Ritą Tamašuninė. Kodėl tai darau, nes tai yra tas žmogus, kuris nuolat primindavo mūsų kelio problemas Vilniaus raj. savivaldybės darbuotojams. Jos pastangų dėka, mes turime šiandien dalį asfalto“, – privačioje feisbuke grupėje „Upės slėnis“ rašė S. Skvernelė.

Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt...a.d?id=85428165

Atsakyti

Atsakyti

https://m.facebook.c...5&id=1630629673

Nausedienei iki to tooooli

Atsakyti