Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Kad 20+,aš kaistu su odine striuke arba kokiu megztu kardiganu.

Pas mus vesiau. Jaunimas jau varineja su aulinukais. As dar su kedukais. Sian su bateliais buvau, nu nemegstu as bateliu. 

Atsakyti

*** Sėlija, 07 Spa 2020 - 19:36, parašė: Pas mus vesiau. Jaunimas jau varineja su aulinukais. As dar su kedukais. Sian su bateliais buvau, nu nemegstu as bateliu.
Aš tokius fainus lakinius su tvirtu kulnu nusipirkau,tai kaip ant sparnų.
Atsakyti

Aš su kedais. Irgi nemėgstu batelių. Db gera mada, kedai prie suknelės. Lb patogu

Atsakyti

As su kedais arba net crocs tapkem

Atsakyti

As su kedais arba net crocs tapkem

Buvau vasara moterų stovykloj, tai sakė negalima guminiu tapkiu nešioti. Tipo kapiec moteriškumui 😀.

Atsakyti

Nu tik baseine galima 😀

Atsakyti

Kokios nesąmonės.visą vasarą su kroksais pravaikščiojau,ką ten kroksais,tapkėm iš rimi už 3 eurus,nu lyg dar viskas vietoj.

Sakyčiau nuo serumo blakstienos paaugo,netgi.😁

Atsakyti

Aš tai dėl viso pikto db odinės tapkes namie nešioju 😂. Nu nes tikrai baisus tie crocsai. Galima ir kažką kitą apsiauti gi

Atsakyti

Nei baisūs ,nei ką,tapkės ir tiek, spalvoti,su gėlytėm,ryškus.kas ten baisaus.

Nu ne į miestą,aišku,bet  po kiemą ar į gamtą ,tai kas blogai.

Atsakyti

Ten buvo tema apie visokius mažmozius, kaip jie veikia. Moteris išeina į darbą pasipuošusi, kvepianti. Ir visi žavisi. Pareina namo ir įlenda į kokius nutampytus skarmalus, vaikšto visa susivelus. Ir vyrui pasąmonėj formuojasi kad jis nevertas to grožio. Kad grožis tik kitiems skirtas. Svetimiems. Kad žmona dėl jo nesistengia.

Kai pagalvoji, tai yra logikos. Nu tai nors tapkes pakeičiau🤣

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAILE*: 07 spalio 2020 - 21:46

Gerai,kad nebuvau toj stovykloj.tai galiu ramiai nešiot😁

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 07 spalio 2020 - 21:39

kad kroksai labai simpatiškas apavas.gi ne kiaurias pirštais.😁 Nor ,mano vyrui turbūt ir tai netrukdytų.😁  

,per 20metų nei nepagalvojau,kad reik  namie puoštis,anas irgi ne su gucci vaikšto.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 07 spalio 2020 - 21:46