Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

As su zaliais kroksais namie, diedas nupirko, tai jam, muset, labai moteriska.  :D​ 

Atsakyti

Nu va kam ką perka. Jei pvz kvepalus ir papuošalus perka, tai turbūt reiškia kad nori to ant žmonos 

Atsakyti

*** Sėlija, 07 Spa 2020 - 22:46, parašė: As su zaliais kroksais namie, diedas nupirko, tai jam, muset, labai moteriska. :D
Tu žinok man irgi.Suplyšo mano tapkikės ,važiavo į rimi,sakau paimk 37 dydį,jei rasi.ir paėmė.Su gėlytėm😁😁 Tai visą vasarą jam akis džiuginau savo dailiom pėdutėm su gėlytėmis🤣 Viską man perka,ko tik noriu,pgl.galimybes. O tapkės čia ne ne pirkinys,čia iš vis niekas.

Sory,bet tokia banalybė su tais kroksais.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 07 spalio 2020 - 21:54

*** Sėlija, 07 Spa 2020 - 22:46, parašė: As su zaliais kroksais namie, diedas nupirko, tai jam, muset, labai moteriska. :D
Krokodiliukas žalias.žavu🐊🐊🐊🐊
Atsakyti

Nu va kam ką perka. Jei pvz kvepalus ir papuošalus perka, tai turbūt reiškia kad nori to ant žmonos 

Tai situos ir man perka.Bet kvepalai kroksu, zinok, nepakeicia... 

Atsakyti

Tai situos ir man perka.Bet kvepalai kroksu, zinok, nepakeicia... 

Tai va turėtum su tais kroksais būdama pasikvepint 😀

Atsakyti

*** Sėlija, 07 Spa 2020 - 23:03, parašė: Tai situos ir man perka.Bet kvepalai kroksu, zinok, nepakeicia...
Nu.ką tie kvepalai.vat kroksai,čia tai daiktas. Rožiniai,žali ,raudoni,su gėlytėm,lapeliais,saulytėmis.čia tai daiktas,tikras moteriškumo simbolis.♥️
Atsakyti

Tu žinok man irgi.Suplyšo mano tapkikės ,važiavo į rimi,sakau paimk 37 dydį,jei rasi.ir paėmė.Su gėlytėm😁😁 Tai visą vasarą jam akis džiuginau savo dailiom pėdutėm su gėlytėmis🤣 Viską man perka,ko tik noriu,pgl.galimybes. O tapkės čia ne ne pirkinys,čia iš vis niekas.

Sory,bet tokia banalybė su tais kroksais.

Banalybė is konteksto paėmus. Bet esmė tai pastangos turbūt. Patikti, būti moteriška, priminti tą, kurią kažkada įsimylėjo. 

Atsakyti

Mane mylėjo tada,kai turėjau du džinsinius  sijonus ir purškiausi  Fa deziku.su tokiais kroksais būčiau labai krūta😁😁😁

O ką dar gero sužinojai toje stovykloje?

Nu nu įdomu pasidarė.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 07 spalio 2020 - 22:14

Mane mylėjo tada,kai turėjau du džinsinius  sijonus ir purškiausi  Fa deziku.su tokiais kroksais būčiau labai krūta😁😁😁

O ką dar gero sužinojai toje stovykloje?

Nu nu įdomu pasidarė.

Nu bet turbūt eidama į pasimatymą ne tapkes devejai, o puošeusi, dazeisi, ir tuos sijonus moveisi, ir tuo fa kvepinaisi. Ty stengeisi jam patikt. Va čia esmė. Ne detalėse 

Atsakyti

Daug ten visko buvo, čia tik 1 trumpa tema. Ne į vyrus orientuota buvo viskas, kaip tik į save, kad nebūt vien mama, namų šeimininke ir tvarkytoja.

Atsakyti

Bet kai tik apsigyvenau su juo, tai įlindau į jo kalisonus kareiviškus tą pačią dieną.tokie flaneliniai,minkšti,labai patogūs.

Atsakyti