Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Manęs tai neveikia niekas.aš valgau kaip noriu,trupinu lovoj,nešioju kalisonus,nes man asmeniškai taip gerai.

Aš namuose esu savo  tvirtovėj.visi kiti irgi.nu tik bezdėt kažkokia vidinė kultūra neleidžia.😁😁😁

Bet tik todėl,kad tai mano įsitikinimas.nieks man jo nepasakė.

Atsakyti

Pvz buvo žaidimas vedamas psichologes pagal metodiką "rožių krūmas". Tai lb įdomu buvo ir nauja man. Per visualizacijas ir piešinius iškapsto iš pasąmonės vaizdinius ir juos analizuoja. Nu čia tipo dailės terapijos metodas. Ir tikrai sukėlė daug minčių ir emocijų. 

Atsakyti

Manęs tai neveikia niekas.aš valgau kaip noriu,trupinu lovoj,nešioju kalisonus,nes man asmeniškai taip gerai.

Aš namuose esu savo  tvirtovėj.visi kiti irgi.nu tik bezdėt kažkokia vidinė kultūra neleidžia.😁😁😁

Bet tik todėl,kad tai mano įsitikinimas.nieks man jo nepasakė.

Nieks ir nesako kad turi būt negerai ir nepatogu. Esmė balansas. Ir supratimas, sąmoningumas, ką ir kodėl darai, ką kuri, ar ką griauni. 

Tai ne tik namie galioja. Visur. 

Atsakyti

Tai jei man faina su kroksais ir jaučiu ,kad nieko negadinu,tai galiu būt?😁

Atsakyti

Aš nesitikiu kad tu suprasi. Tau neįdomu analizuoti ir matyt plačiau. Tu vat taip primityviai priimi. Esmė ne kroksai, čia iš konteksto ištraukta. Kroksai kaip simbolis apsileidimo tiediog

Atsakyti

Kroksai— apsileidimo simbolis? Man jie graziau, nei eilines tapkes. 

Atsakyti

Ką reiškia matyti plačiau? Aš gaLiu analizuot kiek.reikia ,nes iš esmės tai mano darbas.

Bet gyvenime  esu už paprastumą,patogumą ir kroksus.😁

Bet visgi tau pasakė,kad kroksai blogai,ir tu juo išmetei,o kas buvo  blogai tada kai juos nešiojai?

Atsakyti

Tai jo, su 12 cm kablais po virtuve butu labai zavu vyro akiai... o po gero pusmecio ir tu kablu nebepastebetu :lol:​ 

Atsakyti

*** Sėlija, 07 Spa 2020 - 23:38, parašė: Kroksai— apsileidimo simbolis? Man jie graziau, nei eilines tapkes.
Jie tokie lengvi,spalvoti ,jaunatviški,o odinės tapkės bobytėms.ę😁
Atsakyti

As tai nesistengiu zavet namuose.Tada nafik tas vyras, jei namie negaliu atsipalaiduoti. 

Atsakyti

Yra tokia archetipu teorija. Trumpai : kiekvienoj motery slypi 4 archetipai- karalienė (valdovė), meilužė (mylimoji), mergaitė ir žmona (mama). Subalansuota moteris yra ta, kurioje visų savybių, atspindinčių šiuos 4 archetipus, yra po lygiai. Deja, realybėj dažniausiai dominuoja kažkokie 1-2. Yra testai tam nustatyt. Ir va kai nustatai, kurios savybės per silpnos, tada yra metodikos, kaip jas stiprint. Kad būtų balansas

Pvz pas mane stipriausias žmonos (mamos), po to po lygiai yra mergaitė ir karalienė. O silpniausias meilužės. Net pati nustebau, kai rezultatus gavau. Bet kai pasigilinau, tai tikrai yra tiesos daug. Čia daug informacijos, keliais žodžiais nenusakysi. Man įdomu buvo. Nes aš nemanau kad esu kažkokia tai tobulybė, kuriai nereikia keistis ir vystytis. Aš mėgstu savianalize 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAILE*: 07 spalio 2020 - 22:44

*** Sėlija, 07 Spa 2020 - 23:40, parašė: Tai jo, su 12 cm kablais po virtuve butu labai zavu vyro akiai... o po gero pusmecio ir tu kablu nebepastebetu :lol:
Reikia dar šluotelės tos dulkėms valyti ,kaip serialuose rodo.
Atsakyti