Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Parduotuveje Martina perku. 

Čia tik pas jus ta parduotuvė? Ne tinklinė?

Atsakyti

Nesuprantu aš to valstiečių fenomeno. Bet nenustebsiu jei jie laimės. Mūsų senoji karta mėgsta bizuno ir saldainio politiką. O jaunimas neaktyvus iš vis 

Pagalvok. Išmokos, 13 pensija, kitokios išmokos dėl karantino ir ne tik.

Atsakyti

Pagalvok. Išmokos, 13 pensija, kitokios išmokos dėl karantino ir ne tik.

Tai ir sakau, bizuno su saldainiu principas

Atsakyti

Turbūt todėl,kad tai apčiuopiama.ne investicijos į ateitį,o čia ir dabar.o kokia jau ten pensininkų ateitis?

Atsakyti
QUOTE(Intemora @ 2020 10 11, 14:33)
<p>Turbūt todėl,kad tai apčiuopiama.ne investicijos į ateitį,o čia ir dabar.o kokia jau ten pensininkų ateitis?</p>

Cia pacituoju ,kad auksines intemoros mintys neprapultu.
Laikai tikrai pasikeite , anksciau buvo kitaip ,jokiu senatviu ir pensininku temoje nebuvo ,tik as. O dabar jau seniai ir be ateities ,visi vyrai istikimi ir pasaulis nuostabiai grazus biggrin.gif
Atsakyti

O kodėl jos turi prapult? mano mamos žodžiai.

Jei jau pasakau,tai pasakau.,niekad neatsižadu.kažką čia norėjai parodyt,bet nesigavo kaip visada.

Atsakyti

Čia tik pas jus ta parduotuvė? Ne tinklinė?

Tinkline. Yra kituose miestuose, tik pas tave gal ne. 

Atsakyti

Tiesiog pagyvenę žmonės jau turbūt nebegalvoja,kad jie nemirtingi.o va mano mamai ir didesnė pensija praverstų ir 13 pensija.

Va,selijos mama kokia inteligentė ir mokytoja ir pavaduotoja ir už valstiečius.

Atsakyti

Pinot, man turi pirmadieni, ar antradieni batus i pastomata atvezt. O pastomatas prie pat tos parduotuves. Jei nori, galiu nupirkt tavo norima spalva, oksidanta ir atsiust Omniva, ar LP expres. Nebrangus tie dazai, gali pabandyt. 

Atsakyti

Tiesiog pagyvenę žmonės jau turbūt nebegalvoja,kad jie nemirtingi.o va mano mamai ir didesnė pensija praverstų ir 13 pensija.

Va,selijos mama kokia inteligentė ir mokytoja ir pavaduotoja ir už valstiečius.

Ir dar socdeme :lol:​ 

Atsakyti

Tiesa sako Intemora. Pensinykam jau dzin viskas, jiems cia ir dabar reikia pensiju ir ismoku. Ju pagrindines investicijos eina i sveikata, o tam reik pinigu. Ir ne po keliu metu, o dabar. 

Atsakyti

*** Sėlija, 11 Spa 2020 - 16:03, parašė: Ir dar socdeme :lol:
Jinai ką partijai priklauso?
Atsakyti