Acqua Alta, 11 Spa 2020 - 16:35, parašė: Kas cia per sboj sistemy , intemora,taigi reikia partijos nario mokesti moket ,kad partijai priklausyt. Na , sakykim ,tu jau nebegali niekuo nustebinti.Kokia tu durna... Aišku,kad aš viską žinau,bet pagalvojau,kad gal kažkaip ir apiformina biški, jei jau rimtai dirba.iždininkė tai gal kokia buhalterė.
Tai ta izdininke tai baika, nariu mokescius surinkt, apiformint, pervest, kur reikia.
Va, kai pirmininke buvo, tai buvo reikalu.
*** Sėlija, 11 Spa 2020 - 16:51, parašė: Tai ta izdininke tai baika, nariu mokescius surinkt, apiformint, pervest, kur reikia. Va, kai pirmininke buvo, tai buvo reikalu.Nu tai aš ir galvoju,ar už dyką.čia ne šiaip nariu būt,bet dar ir smegenus pasukt reikia🙈 Nu kažkaip susisiejo man su namo bendrijos pirmininku.mano teta tai algą gauna😁
Aš savo panų dvi savaites, bile kiek kartų, prašiau nuvalyti dulkes, išvalyti kriauklę vonioje, virtuvėje. Na, mažoji (11m.)per tas dvi savaites vieną kartą dulkes nuvalė, išsiurbė vieną kartą grindis, plovė kelis kartus indus, na, dar palyginus, nieko. Didžioji 15m neužilgo) tai išviso atsipūtus sėdi. Ir pastoviai nieko nežino, negirdėjus... Šiandien priminiau apie vonios kriauklę. Aaa, pamiršo, tikrai, matosi nuoširdžiai pamiršo. Nieko nesakiau, tik matau, kad užsidegė šviesą vonioj, pamaniau, kad nuėjo tvarkyti. O pasirodo ne. Ji sako, tai aš galiu sutvarkyti, na, sakau, kaip nori.... Ir "užsivedžiau".... Kad nieko nedaro, nieko nepadeda, kaip viešbuty gyvena. Kad prašau, nepriprašau... pasakiau ok, kol nepilnametė tai privalau augint, bet jau kai sueis 18, tai jei šitaip bus - tada lauk iš mano namų. .... Kalba ta pati metų metais, nesugebu priversti, kad kažką šeimos labui nudirbtų, juk gyvena kartu....
Dukra verkia.
O aš sakau - naudojies šiukšlių dėže - išmesk gal kada nors, kai prisikaupia? Nors kartą per savaitę gal patvarkyk namus? Žodžiu, gruzinau pusvalanduką....
Feja, reikia kartais, reikia...
Nu prabalsavom,pasivaiksciojom dar, oras nuostabus..
Girdžiu kaip vyras su tėvu šneka .tėvas argumentuoja kodėl už valstiečius.jie man pensiją padidino.ateis kiti tai nurėž,atims ir aiškins,valstiečiai pridirbo,mes nekalti.
Aš irgi duodu galvon kartais,jei užknisa.tik vienintelio nesakau,kai bus 18 ir tada jau bus bus tau..čia mano nuomone grasinimai .😁 Vistiek išeis ,jei ne 18,tai 25 tikrai.vistiek ateis tas laikas.apskritai tai jau vegetarė nusitaikiusi į tą nuomojamą butą.tai aš tyliu 😁😁😁 Labiausiai tai užknisa surūgėlė su drakoniuku.kai užsiveda ir viena ant kitos stumia.ten jau nei priešistorės,nei teisybės nesurasi.Tiesa slypi kažkur anapus.
Oi, žvengiu. Kokios mes visos panašios, net frazės tos pačios.
Jo, kad 18 sueis ir lauk iš namų, jei neprisidės prie namų tvarkymo, tai aš pirmą kartą pasakiau. Mat, kažką naujo sugalvojau. Žiauriai čia aš. Tas 18 jau jai už 3 metų.... Dar pasakiau, kad gamtoje tie, kurie įsisiurbia į kitą ir naudojasi juo, yra vadinami parazitais... žodžiu.... Bet tikrai nieko nedaro, tik sėdi ant sofkės, ar prie mobiliako, ar prie kompo... Prašau, kalbu ne vienerius metus. Nejaučia jokios pareigos padėti. Niekas nesikeičia. Nžn, gal ir nesikeis.... Aš neprašau, kai pati dirbu man padėti. Nemėgstu labai liepti kažką daryti. Jei jau aš darau, tai darau. Aš pasakau, kad turi būti padaryta tas ar anas šią savaitę pvz. Na, jos nedaro, tada aš darau. Tyliu tyliu tyliu, eina dienos, savaitės, mėneiai... Bet jau kai pratrūkstu, tai visi po lapais sėdi....
O kad abi stumia viena ant kitos, tai pas mus irgi. Labai negražiai kartais skamba. Jau atrodo, kad nėr didesnio priešo už sesę. Čia abi vienodai varo.
Kalbos nieko nepadeda. Laukiu, kada išaugs. Nervina juodai.
Fėja*, 11 Spa 2020 - 18:27, parašė: Jo, kad 18 sueis ir lauk iš namų, jei neprisidės prie namų tvarkymo, tai aš pirmą kartą pasakiau. Mat, kažką naujo sugalvojau. Žiauriai čia aš. Tas 18 jau jai už 3 metų.... Dar pasakiau, kad gamtoje tie, kurie įsisiurbia į kitą ir naudojasi juo, yra vadinami parazitais... žodžiu.... Bet tikrai nieko nedaro, tik sėdi ant sofkės, ar prie mobiliako, ar prie kompo... Prašau, kalbu ne vienerius metus. Nejaučia jokios pareigos padėti. Niekas nesikeičia. Nžn, gal ir nesikeis.... Aš neprašau, kai pati dirbu man padėti. Nemėgstu labai liepti kažką daryti. Jei jau aš darau, tai darau. Aš pasakau, kad turi būti padaryta tas ar anas šią savaitę pvz. Na, jos nedaro, tada aš darau. Tyliu tyliu tyliu, eina dienos, savaitės, mėneiai... Bet jau kai pratrūkstu, tai visi po lapais sėdi....
Aha...būna būna .tada jau ir vyras ir katės,visi ausis suglaudę🙈