Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Jinai ką partijai priklauso?

Daugybe metu. Ir pirmininke buvusi, ir izdininke. Dabar jau niekur neina, pridave visus dokumentus. Bet sarasuose yra. 

Atsakyti

O kas pasakė,kad visi vyrai ištikimi ir oasaulis rožinis?

Kas nors girdėjot?

Atsakyti

Pinot, man turi pirmadieni, ar antradieni batus i pastomata atvezt. O pastomatas prie pat tos parduotuves. Jei nori, galiu nupirkt tavo norima spalva, oksidanta ir atsiust Omniva, ar LP expres. Nebrangus tie dazai, gali pabandyt. 

ačiū tau, bet aš dar panagrinėsiu. 

Paskutiniu metu pradėjau "apsišaut". Va, vakar pasiėmiau rankinę iš eav., pirkau kaip odinę, viduje yra lopinėlis su etikete "genuine leather", bet ta lopelio apačia net nepanaši į tikrą odą.  O aš tiesiog užuodžiu, kur tikra oda, nes kitokių neturėjus gyvenime. Per lengva, ne toks kvapas ir įtarimas kilo iškart. Nu apgavikai.  Su batais nei karto taip nenutiko.

Atsakyti

*** Sėlija, 11 Spa 2020 - 16:08, parašė: Daugybe metu. Ir pirmininke buvusi, ir izdininke. Dabar jau niekur neina, pridave visus dokumentus. Bet sarasuose yra.
O čia už dyką ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(Intemora @ 2020 10 11, 15:09)
<p>O kas pasakė,kad visi vyrai ištikimi ir oasaulis rožinis?</p>
<p>Kas nors girdėjot?</p>

Gi sake , sake ,praeita savaite.
Net nebandau sokti su sakem pries selijos intemoros tandema siandien. Sajungininku nera. Pabrukus uodega tarp koju , einu salin.
Atsakyti

Gi sake , sake ,praeita savaite.
Net nebandau sokti su sakem pries selijos intemoros tandema siandien. Sajungininku nera. Pabrukus uodega tarp koju , einu salin.

Nu palauk, kame tau reikia sąjungininkų? Galiu aš iš principo tau pabūt. Man nesunku. :D​ 

Atsakyti

Kas sakė?🤔

Atsakyti

O čia už dyką ar kaip?

Kaip suprast? Nuo kada partijoj algas moka? 

Atsakyti

Kaip suprast? Nuo kada partijoj algas moka? 

:lol:​ 

Atsakyti

*** Sėlija, 11 Spa 2020 - 16:21, parašė: Kaip suprast? Nuo kada partijoj algas moka?

Ką aš žinau😁 Galvojau,gal kokios pareigos kai yra,tai gal ir ką nors moka.iždininkė sakai😁

Atsakyti

Visuomeniniais pagrindais viskas. 

Nu tai buna visokios isvykos, pasibuvimai, renginiai ir t. t., tai tas niekas nekainuoja, partijos lesomis daroma . Gi partijos mokesciai yra, visi nariai kas menesi moka. 

Atsakyti
Kas cia per sboj sistemy , intemora,taigi reikia partijos nario mokesti moket ,kad partijai priklausyt.
Na , sakykim ,tu jau nebegali niekuo nustebinti.
Atsakyti