Tai Voldemortas toliau gyvuos...
Nu kodel? Dar nereik skaiciuot visciuku
Tėvas tris dienas pas mus dirbo,tai jau iš kailio nėriausi,kad tik gerai pamaitint,tai net bloga nuo tų puodų.kaip kokia valstietė prie pečiaus,kol vyrai aria🙈
Balandėliai,lašiša,kepsneliai,bulvės ,ryžiai,balta mišrainė,salotos,kiaušinienės,bulviniai blynai,užkandukai,duona su česnaku prie alaus.bet jau buvo gėda skaniai nepamaitint,tai jau net purto.🙈
Nu as neverksiu, jei valdzia nesikeis.
Turim 50proc+ zmoniu, kuriems px
Ne px,aš taip nemanau. O 2016 m. buvo 50 su trupučiu procento balsavusių ir nebuvo covido, kuris šiaip jau kuriems baimę kelia. Va, mano tėvukas bijojo eiti, ir kiek tokių buvo.Tai kaip tik per šiuos rinkimus, logiškai išeina, kad daugiau pilietiškesnių, nei per ankstesnius.
Jaunimas tingejo balsuoti. Skaiciau forumuose, rase daug kas. Kad balsuotu, jei butu internetinis balsavimas. O tipo, eit tai neis, sekmadienio sau negadins. Nu ir va, neprisitaikem prie siuolaikiniu realiju. Siaip, ir man keista, kad siais laikais dar kazkur butinai vaiksciot reikia, kai intiku tvarkom savo pinigus bankuose ir t. t.
Konservatoriai laimėjo ir tylit? nesidžiaugiat?😁
Iš tikro niekas dar nelaimėjo, gi tik pusė seimo čia dar. Gali dar ir stipriai viskas pasikeisti. Nors man tai norėtųsi, kad konservatoriai dabar turėtų daugumą...
Nors, gerai ir Gailė sakė, jei liktų valstiečiai tai patys savo mėšle galėtų sėdėt. O dabar kitiems reiks kuopt.
O kada dabar reiks balsuot?
Per praeitus rinkimus balsavau už konservatorius, tie lyg ir laimėjo, bet susidarė koalicija, tie liko opozicijoj. Tai dar pažiūrėsim.
Kas stebina pagal reitingus, kai kurie pvz valstiečių atstovai, virtę komiškais personažais, visų nemėgstami, susirinko tiek balsų, pvz Širinskiene, nugi 34 tūkst +. Kaip neblogas miestelis.
Ai, neverta galvos sukt. Dar niekas tiksliai neaišku, kas mus valdys, ar bus atseit "liaudies tarnai"
Einu, geriau paskaitysiu apie šampūnus ir plaukų dažus.