Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Tai ir primenu, apie tas kriaukles tai kokius 5 - 6 kartus sakiau. Pati valiau. Bet be ciongų - išvalau ir tiek. Ale šiandien jau prasiveržė, kad nėjo vis tiek tvarkyti. 

Nžn, aš kažkodėl tvarkiausi namie, man buvo pasakyta ir nepamenu, kad sakytų ir sakytų ir sakytų ištisai - žinojau, kad reik. Pasiskirstydavom, ką kuri daro. Ir viskas. Ir dar pas močiutę važiuodavau jai sutvarkyt nuosavą namą....

Tai tu nustatyk konkretesnes taisykles. Ne kad turi būti išvalyta, o kad tą ir tą dieną reikia išvalyti. Sudaryti grafikus, atsižymėjimus už atliktą darbą.

Vaikai pripranta prie rėkimo, galvoja, parėks ir nustos.

Kažkada po visų rėkimų radau paliktą jovalą, sudėjau į padėklą ir nunešiau į lovą. Susilaikiau, kad neišversčiau, bet suprato, ką reikia daryt.

Kova yra begalinė, sunki ir kartais neužtenka kantrybės.

Atsakyti

Arba šeštadienį ryte sakau - šiandien reiks plauti grindis. Tada jau prieš tai dar kart sakau - tuoj plausim grindis. Nu ir kai ateini su liepimu plaut, jau būna morališkai tam subrendęs 

Atsakyti

Esu ir as sunaus isedas i jo lova pastacius. Tai perkele ant rasomojo stalo. Bet veliau issiplove. 

Atsakyti

47,2 rinkeju balsavo. 

Atsakyti

Oi, tu nelygink musu su siuolaikiniais vaikais. Mes turejom aiskius ipareigojimus. Dabar bardakas. 

Bet mes auginam tuos vaikus, ko mes nesusikalbam, kodėl taip yra...

Atsakyti

Bet mes auginam tuos vaikus, ko mes nesusikalbam, kodėl taip yra...

Todėl kad mes neturejom jokių teisių ir pasirinkimo

Atsakyti

Tai tu nustatyk konkretesnes taisykles. Ne kad turi būti išvalyta, o kad tą ir tą dieną reikia išvalyti. Sudaryti grafikus, atsižymėjimus už atliktą darbą.

Vaikai pripranta prie rėkimo, galvoja, parėks ir nustos.

Kažkada po visų rėkimų radau paliktą jovalą, sudėjau į padėklą ir nunešiau į lovą. Susilaikiau, kad neišversčiau, bet suprato, ką reikia daryt.

Kova yra begalinė, sunki ir kartais neužtenka kantrybės.

Kriauklę antradieniais valo viena, penktadieniais kita. Bet ta kur penktadieniais, tai labai pamiršta. Sunku jai su atmintim, klausa ir regėjimu 😄😄😄

Atsakyti

Kriauklę antradieniais valo viena, penktadieniais kita. Bet ta kur penktadieniais, tai labai pamiršta. Sunku jai su atmintim, klausa ir regėjimu 😄😄😄

Tai tu pati turi nepamirst ir penktadieni ziuret, ar isplauta. Jei ne, tada iskart varyt plaut. 

Atsakyti

Todėl kad mes neturejom jokių teisių ir pasirinkimo

Pas mane tai dar buvo tas jausmas, kad reikia mamai padėt. Likom be tėčio, tuo labai džiaugiausi, beje, bet supratau, reik jai padėt, jai sunku. Ji gal pasakė taip, ar aš tai mačiau, nžn, sunku pasakyti. Bet tikrai va taip per kraujus vos ne, nebuvo reikalaujama tvarkytis. Pasakydavo, būdavo visaip, bet žinojau, kad reik.

Atsakyti

Tai tu pati turi nepamirst ir penktadieni ziuret, ar isplauta. Jei ne, tada iskart varyt plaut. 

Jo, ji neišplauna, nu tai plaunu aš. Paburbu ir tiek...

Atsakyti

Jo, ji neišplauna, nu tai plaunu aš. Paburbu ir tiek...

Tai va tau ir atsakymas - ji jau žino kad gali numuilint. Turi kaip Selija  sako - radai neplauta - iškart varai plaut ją 

Atsakyti

Tai va tau ir atsakymas - ji jau žino kad gali numuilint. Turi kaip Selija  sako - radai neplauta - iškart varai plaut ją 

Taip ir bus, jokių "kitą dieną, oj, pamiršau".

Atsakyti