<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Fėja*" data-cid="72722124" data-time="1603210280"><div><p>Į keistuolių temą MB brolis 43 metų mano, kad daktarai nesako visuomenei, kad jei visi valgytų tik vaisius, būtų visi sveiki ir daktarams nebūtų darbo. Jis du metus valgė vien vaisius, yra antivakseris, netiki Covidu. Vaikams savo teoriją irgi išdėstęs, sakyčiau vyresniam vaikui (5-tokas) tai tiesiog išplautos smegenys. Pats valgo vien vaisius, sako, kad aukščiausias lygis bus saulės energijos pasikrovimas. Bandė badauti, tai trečią dieną vyras nepasikėlė iš lovos, suprato, kad GAL jis ir taip badavo tuos metus. Gal įsives kiaušinius į mitybą. Žodžiu, mes išklausom jį ir tiek. Ir tikimės, kad nemirs, nenumarins vaikų.... žmoną turi, tai gal kaip nors. A, kas dėl žmonos. Sakė, kad jei eiti link saulės energijos pasikrovimo, tai šeima trukdo. Turi būti vienas tuo atveju. Bet va, pabandė, nepaėjo labai. Gerai, kad į ligoninę neišvažiavo....</p></div></blockquote><p>Jei koks trečias asmuo tai papasakotų, nežinau net ar tikėčiau...</p><p> Joo.. ko tik nebūna.

</p>
Man tai absoliuciai itikinma istorija, nes esu skaiciusi zaliavalgiu forumu...