Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Sakė daržovės nelabai gerai. Nepamenu kodėl...

Kraujo jis neduoda. Net išėjo iš darbo dėl to, kad reikėjo praeiti med. knygutę. Ten apžiūroj norėjo imt kraują, jis nedavė. Tada knygutės nepasirašė. Taip tęsėsi kelis metus, kol darbdavys pasakė, kad jei nepraeis, turės nutraukti darbo santykius. Ir jis išėjo.

tai is ko jie gyvena? 

Atsakyti

Toks  tas fetishas :)

Daivai parduok ir maniskes 🤣. 

Fui fe, kas per keistuoliai  :unsure:

O tu ką ten veiki, vyras darbe, o tu xxx sėdi?  :rolleyes: 

Pinigus šeimai uždirba gi 😂

Atsakyti

https://www.facebook...39356547258566/

Atsakyti
QUOTE(Pinotija @ 2020 10 20, 19:34)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Fėja*" data-cid="72722124" data-time="1603210280"><div><p>Į keistuolių temą MB brolis 43 metų mano, kad daktarai nesako visuomenei, kad jei visi valgytų tik vaisius, būtų visi sveiki ir daktarams nebūtų darbo. Jis du metus valgė vien vaisius, yra antivakseris, netiki Covidu. Vaikams savo teoriją irgi išdėstęs, sakyčiau vyresniam vaikui (5-tokas) tai tiesiog išplautos smegenys. Pats valgo vien vaisius, sako, kad aukščiausias lygis bus saulės energijos pasikrovimas. Bandė badauti, tai trečią dieną vyras nepasikėlė iš lovos, suprato, kad GAL jis ir taip badavo tuos metus. Gal įsives kiaušinius į mitybą. Žodžiu, mes išklausom jį ir tiek. Ir tikimės, kad nemirs, nenumarins vaikų.... žmoną turi, tai gal kaip nors. A, kas dėl žmonos. Sakė, kad jei eiti link saulės energijos pasikrovimo, tai šeima trukdo. Turi būti vienas tuo atveju. Bet va, pabandė, nepaėjo labai. Gerai, kad į ligoninę neišvažiavo....</p></div></blockquote><p>Jei koks trečias asmuo tai papasakotų, nežinau net ar tikėčiau...</p><p> Joo.. ko tik nebūna. hmm.gif​ </p>

Man tai absoliuciai itikinma istorija, nes esu skaiciusi zaliavalgiu forumu...
Atsakyti

tai is ko jie gyvena? 

Jis visada turėjo tokį bizniuką šalia darbo. Tai vat ir išėjo visai ant savęs dirbti.

Atsakyti

Daivai parduok ir maniskes 🤣. 

Pinigus šeimai uždirba gi 😂

Aš tai visas išmetus

😄😄😄

Atsakyti

O tai jam du krauju viskas gerai? Vien vaisiais, net darzoviu nevalgo? 

Tokie vadinami  frutarais. Šiaip jei ta vaisių įvairovė didelė, tai gali visai užtekt. Yra gi pasauly visokių vaisių. Tik tiek kad kur jis jų čia Lt gaus. Dar sėklas visokias, riešutus jie valgo

Esu gyvenime ir aš sutikus tokį žmogų. Buvo lb storas, kai tapo frutaru numetė visa antsvorį ir natūralu, kad ėmė jaustis nuostabiai. Bet nežinau ar dar taip maitinasi, kokiu 10 m nieko apie jį negirdėjau 

Atsakyti
QUOTE(LavinaX @ 2020 10 20, 19:26)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Amadėja*" data-cid="72722134" data-time="1603211016"><div><p>Yra visai ne taip kaip atrodo  rolleyes.gif​ </p></div></blockquote><p></p><p>Taip taip, žinom 😆</p>

Nu tikrai biggrin.gif

mb ten gi pasijungia, pasirasineja kartaiS, nes as buna menesiais pamirstu biggrin.gif

Pries savaite gal sako: tau siulo 300 euru. Nu tai ir pasijungiau paziuret biggrin.gif

O po to kazkas labai mandagiai paklause apie tas kojines gal turiu. Atrasiau, kad surasciau. Nu, o ka galvoju.... ir "paejo" biggrin.gif
Atsakyti

Negalima valgyti jokių sėklų, nes pvz gyvūnas turi dantis, ar nagus apsiginti, o augalas dauginasi sėklomis, tai jas saugo, todėl sėklos yra nuodas. Nes jose yra gynybai reikalingos kažkokios medžiagos. Ir viso grūdo miltai turi tą nuodą. Jis sakė tą pavadinimą, nepamenu. Nes klausiau, kaip jis vaikams leidžia valgyti ryžius baltus, kodėl ne kažkokie sveikesni. Sakė tie visų manomi sveikesni yra nuodas.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fėja*: 20 spalio 2020 - 19:10

Nu tikrai biggrin.gif

mb ten gi pasijungia, pasirasineja kartaiS, nes as buna menesiais pamirstu biggrin.gif

Pries savaite gal sako: tau siulo 300 euru. Nu tai ir pasijungiau paziuret biggrin.gif

O po to kazkas labai mandagiai paklause apie tas kojines gal turiu. Atrasiau, kad surasciau. Nu, o ka galvoju.... ir "paejo" biggrin.gif

Aš įtariu tu per pigiai paėmei už tas kojines...

Atsakyti

Tai čia jau patologinis jis 🙄. Ir kiek laiko taip valgo? Kaip atrodo išvaizda?

Atsakyti
Tie vaisiavalgiai ir uogas valgo, o uogomis tai tikrai mitintis butu galima, tik musu klimatas be rysio tokiai mitybai realiai. Tiesa, jie valgo ir dziovintus vaisius, bet turi buti dziovinta iki tam tikros temperaturos. Tinka jiems ir saldyti... Cia realiai zaliavalgiu atmaina tokia.
Atsakyti