Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Tai čia jau patologinis jis 🙄. Ir kiek laiko taip valgo? Kaip atrodo išvaizda?

Na, sudžiūvęs jis, gal dabar kiek atsigavęs bus po to pabandymo badauti. Jis suprato, kad reik kažką įsivest valgyti daugiau. Matėmės tik rugpjūčio pradžioj, ar liepos gale...

Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2020 10 20, 20:08)
<p>Negalima valgyti jokių sėklų, nes pvz gyvūnas turi dantis, ar nagus apsiginti, o augalas dauginasi sėklomis, tai jas saugo, todėl sėklos yra nuodas. Nes jose yra gynybai reikalingos kažkokios medžiagos. Ir viso grūdo miltai turi tą nuodą. Jis sakė tą pavadinimą, nepamenu. Nes klausiau, kaip jis vaikams leidžia valgyti ryžius baltus, kodėl ne kažkokie sveikesni. Sakė tie visų manomi sveikesni yra nuodas.</p>

Jis apie fitatus, kuriu kaip tik gausiausia yra grudu luobelese, riesutuose ir seklose ir kuriu zmogaus organizmas nevirskina. Fitatai gali labai pakenkti zarnynui ir pridaryti daug bedu, labai pakenkti zmogaus imunitetui...
Ne is pirsto lauztas dalykas, bet termiskai apdorojant tu medziagu pamazeja, o vat zaliavalgiams beda.
Tai jie del to mirko riesutus, o siaip ir visiems reiktu juo smirkytus pernakt tik valgyti.
Papildyta:
QUOTE(Fėja* @ 2020 10 20, 20:09)
Aš įtariu tu per pigiai paėmei už tas kojines...</p>

Nu as zmoniu neapiplesineju gi biggrin.gif
Plius nereikalingos buvo
Papildyta:
As telefona nusipirkau, nes dakniso turimas... O ir 2 m jau. Naudotis nebeimanoma buvo.
Nutariau, kad gana man tu xiomi ir paemiau samsunga smile.gif
Atsakyti

tai uz 300 pardavei????????? ¿?????????????????????????????????????? euru????????????? ¿

Atsakyti

As tai telefu po dvieju metu nekeiciu, man tris drasiai atlaiko. 

Atsakyti

Tie vaisiavalgiai ir uogas valgo, o uogomis tai tikrai mitintis butu galima, tik musu klimatas be rysio tokiai mitybai realiai. Tiesa, jie valgo ir dziovintus vaisius, bet turi buti dziovinta iki tam tikros temperaturos. Tinka jiems ir saldyti... Cia realiai zaliavalgiu atmaina tokia.

Jo, lyg valgo džiovintus vaisius ir uogas.

Atsakyti

Jis apie fitatus, kuriu kaip tik gausiausia yra grudu luobelese, riesutuose ir seklose ir kuriu zmogaus organizmas nevirskina. Fitatai gali labai pakenkti zarnynui ir pridaryti daug bedu, labai pakenkti zmogaus imunitetui...
Ne is pirsto lauztas dalykas, bet termiskai apdorojant tu medziagu pamazeja, o vat zaliavalgiams beda.
Tai jie del to mirko riesutus, o siaip ir visiems reiktu juo smirkytus pernakt tik valgyti.
Papildyta:

Nu as zmoniu neapiplesineju gi biggrin.gif
Plius nereikalingos buvo
Papildyta:
As telefona nusipirkau, nes dakniso turimas... O ir 2 m jau. Naudotis nebeimanoma buvo.
Nutariau, kad gana man tu xiomi ir paemiau samsunga smile.gif

Kiekviena teorija turi tiesos. Bet visiški kraštutinumai blogai yra.

Mano mama mirko riešutus. Kokie jie man neskanūs....

Atsakyti

tai uz 300 pardavei????????? ¿?????????????????????????????????????? euru????????????? ¿

Rašė kad už 10€

Atsakyti

O mūsų šeškiukas siautėja Dieve padėk, ne man vaikus auginti, visad žinojau, tik kodėl aš patikėjau, kad galėsiu 🙄😩 norisi nusišaut, naktys kažkoks kosmosas. 

Greičiau užaugtų tas vaikas, tada gal šunį antrą nusipirkčiau, va čia tai džiaugsmas, meilė, šiluma ❤

Atsakyti

O tai ką ji daro?

Atsakyti

GAILE*, 20 Spa 2020 - 21:27, parašė: O tai ką ji daro?
Pamiega pusvalandį ir nubunda, o tada nebeina užmigdyt. Jei palieki lovytėj verkia, po to įsiklykia, jei imi ant rankų supt irgi riečiasi, klykia, muistosi visa. Varo iš proto ne tas žodis, kažkokia klaikuma
Atsakyti

O mūsų šeškiukas siautėja Dieve padėk, ne man vaikus auginti, visad žinojau, tik kodėl aš patikėjau, kad galėsiu 🙄😩 norisi nusišaut, naktys kažkoks kosmosas. 

Greičiau užaugtų tas vaikas, tada gal šunį antrą nusipirkčiau, va čia tai džiaugsmas, meilė, šiluma ❤

prigijo mano pavadinimas :D.

Nuu kaip negalesi, va ir gali, ir augini. Man irgi jokio dziaugsmo is to auginimo nebuvo. 

Atsakyti

Nugi ne, rasiau gi, kad uz 10

Atsakyti