Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Pamiega pusvalandį ir nubunda, o tada nebeina užmigdyt. Jei palieki lovytėj verkia, po to įsiklykia, jei imi ant rankų supt irgi riečiasi, klykia, muistosi visa. Varo iš proto ne tas žodis, kažkokia klaikuma

Dantys arba nauji ispudziai

Atsakyti

Aš tai guldyciau su mumis į lovą per vidurį ir nevargciau atskirai migdydama

Atsakyti

prigijo mano pavadinimas :D.

Nuu kaip negalesi, va ir gali, ir augini. Man irgi jokio dziaugsmo is to auginimo nebuvo. 

Man irgi nebuvo. Pirmos. Antra kažkaip lengviau. Didžioji padėjo, nors buvo jai 3m9mėn, kai gimė mažoji. Bet padėjo ji tikrai. Ačiū jai sakiau nuoširdžiai.

Atsakyti

Mano mažoji, kaip tik atradau, kad miegojo ramiau atskirame kambaryje. Kaip atsigavau, tą atradus. Iškrausčiau ją į jos atskirą kambarį, kai jai buvo 5 mėnesiai. O reikėjo anksčiau, nes pasirodo, mes jai trukdėm. Su didžiąja irgi buvo problemos, bet nesupratau, gal, jei būtume iškėlę, būtų buvę viskas ok, o gal ne. Nesužinosi čia. Bet nemiegojimui vis tiek turėtų būti priežastis ...

Lavinax, bet greitai vaikai užauga, tikrai greitai. Mano jau tokios didelės, o atrodo ką tik mažytės buvo, lyg vakar...

Atsakyti

Mes vaiko lova buvom pristume su nuimtu sonu ir eidavom kartu miegot. Labai patogu :)

Atsakyti

Man tai patinka, kai vaikas savam kambary, nes kai bandėm miegot visi, tai baisu net persiverst ant kito šono, kad tik neprikelt. Ji žiauriai jautriai miega, bet koks garselis ir nubunda. 

Atsakyti

Lavinax, gal pas ją kambary dienos miego metu, verta būtų pabandyti bendrą triukšmelį paleist - pvz muziką relaksacinę. Kai būna miškas, jūra, paukšteliai, rami melodija... 

Atsakyti

Kam reikalingas toks daiktas? :blink: :hmm: :hm:

Atsakyti

Kam reikalingas toks daiktas? :blink: :hmm: :hm:

Naudojam mes tą white noise, vienu metu per naktį būdavo paleistas, nes tik išjungdavom ir nubusdavo. Dabar naudojam kai manom, kad reikia. Nesinori pripratint tik prie to triukšmo miegot.

O kas čia per skėtiklis neturiu minčių 🤣 bet ten tam wish nuolat visokias keistenybes siūlo. 

Atsakyti

Aaa, išbandę. Tiesiig pamaniau, kad judėti drąsiau būtų ne visiškoj tyloj. Pas mus daržely per pietų miegą būna paleidžiam.

Jo, ten tai nesuprasi kartais daiktų 😄😄

Atsakyti

Manau čia gaktos raumenų treniruoklis. Nu kad nenukabtu anos lūpos 🤣

Atsakyti

Man tai patinka, kai vaikas savam kambary, nes kai bandėm miegot visi, tai baisu net persiverst ant kito šono, kad tik neprikelt. Ji žiauriai jautriai miega, bet koks garselis ir nubunda. 

Tai pasidalinkit naktimis. 1 naktį tu su vaiku lovoj miego, kitą - tėvas. Matyt jūsų lova per siaura. Arba kaip amadeja darė, lovytę nuimtu šonu pristumkit prie jūsų 

Atsakyti