Pamiega pusvalandį ir nubunda, o tada nebeina užmigdyt. Jei palieki lovytėj verkia, po to įsiklykia, jei imi ant rankų supt irgi riečiasi, klykia, muistosi visa. Varo iš proto ne tas žodis, kažkokia klaikuma
Dantys arba nauji ispudziai
prigijo mano pavadinimas
.
Nuu kaip negalesi, va ir gali, ir augini. Man irgi jokio dziaugsmo is to auginimo nebuvo.
Man irgi nebuvo. Pirmos. Antra kažkaip lengviau. Didžioji padėjo, nors buvo jai 3m9mėn, kai gimė mažoji. Bet padėjo ji tikrai. Ačiū jai sakiau nuoširdžiai.
Aš tai guldyciau su mumis į lovą per vidurį ir nevargciau atskirai migdydama
Mano mažoji, kaip tik atradau, kad miegojo ramiau atskirame kambaryje. Kaip atsigavau, tą atradus. Iškrausčiau ją į jos atskirą kambarį, kai jai buvo 5 mėnesiai. O reikėjo anksčiau, nes pasirodo, mes jai trukdėm. Su didžiąja irgi buvo problemos, bet nesupratau, gal, jei būtume iškėlę, būtų buvę viskas ok, o gal ne. Nesužinosi čia. Bet nemiegojimui vis tiek turėtų būti priežastis ...
Lavinax, bet greitai vaikai užauga, tikrai greitai. Mano jau tokios didelės, o atrodo ką tik mažytės buvo, lyg vakar...
Kam reikalingas toks daiktas?
![]()
![]()
Naudojam mes tą white noise, vienu metu per naktį būdavo paleistas, nes tik išjungdavom ir nubusdavo. Dabar naudojam kai manom, kad reikia. Nesinori pripratint tik prie to triukšmo miegot.
O kas čia per skėtiklis neturiu minčių 🤣 bet ten tam wish nuolat visokias keistenybes siūlo.
Man tai patinka, kai vaikas savam kambary, nes kai bandėm miegot visi, tai baisu net persiverst ant kito šono, kad tik neprikelt. Ji žiauriai jautriai miega, bet koks garselis ir nubunda.
Tai pasidalinkit naktimis. 1 naktį tu su vaiku lovoj miego, kitą - tėvas. Matyt jūsų lova per siaura. Arba kaip amadeja darė, lovytę nuimtu šonu pristumkit prie jūsų