Pinotija, 24 Spa 2020 - 20:13, parašė: gerai, tai aš kaip davatka, patylėsiu. Atsiskleiskit visu gražumu, šiuolaikinės moterys.Aš tai senoviška🙈
Aš tai senoviška🙈
Aš tai senobiškai
Nu tai jeigu jiems taip gerai, tai ko mums blogai?
Man tai atrodo,kad amadėja kažką lyg ir sako,jau jau beveik.tada kokia"davatka"pasisako ir amadėja,traukiasi atgal.🙈Tai mane jau išsiuntė i fb... Siaip ner ka daugiau lb.sakyt kolkas. Kadanors..papasakosiu gal

*** Sėlija, 24 Spa 2020 - 20:24, parašė: Nu tai jeigu jiems taip gerai, tai ko mums blogai?Man tai tiesiog įdomu.bet tai ,kad nelabai suprantu iki galo.kas kur ir su kuo😊
O dabar galit toliau apie covida ir kitas bedas
Aj dar pasakysiu, kad tikras kaifas gaut kas patinka be jokios rizikos.
Ir su mb kalbėjom, kad jam nerealiai faina kai gali su manim pakalbėti.
Geriat kanos?
Aha, jis tik tai ir gali pasakyt...Įsitaisys meilužę su jūsų pasišnekėjimais ir palaiminimais, galėsi džiaugtis. Minėsi mano žodį. Koks tavo protas, net nežinau daba...
Geriat kanos?Geriu. Važiuoju iš Vilniaus. Ai, vairuoju dar😄
Tai as tikiu. Gaut, kas patinka be rizikos visiems patinka. Bet klausimas, ar partneriui patinka, kad kitas gauna ka nori...mano tolerancija tiek nesiekia.
Aha, jis tik tai ir gali pasakyt...Įsitaisys meilužę su jūsų pasišnekėjimais ir palaiminimais, galėsi džiaugtis. Minėsi mano žodį. Koks tavo protas, net nežinau daba...
Na, jei jiems ABIEMS tai tinka, kodel ne?