Jo, Radleri geriu po biski.
Na, jei jiems ABIEMS tai tinka, kodel ne?
Tada taip, nu bet ne man, davatkai, suprast
Ai,jau nežinau ką sakyt.tinka,tai tinka.
Bet tai rimtai?
Nesinori tau paprasto vyro.?
Nu ta prasme ,aš suprantu,kad situacija yra tokia kokia yra.
Bet vėl,tai tik norai ir fanatazijos(taip yra pas visus,gal net pas mane kartais😁),ar realybė?
Įsipyliau vyno taurę, gal geriau seksis suprast Amadėją 😁
Aš kažkaip negaliu patikėt, kad jai taip patinka, man atrodo ji tiesiog pati sau meluoja, kad nebūtų skaudu, jog vyrui neužtenka jų dviejų santykiuose.
Bet čia mano nuomonė, nes sprendžiu, ko gero, pagal save, tiesiog mano galva nesugeba tiek persiorientuot.
*** Sėlija, 24 Spa 2020 - 20:46, parašė: Jo, Radleri geriu po biski.Negeriu,džiovintą.sūrį su sultim graužiu. Buvo tokia mintis iki kiosko sidro nueit,bet tai kažkaip užsivėlino su darbais ,tamsu,šlapia,tai ai,tiek.to.
Bet tai rimtai?
Bet vėl,tai tik norai ir fanatazijos(taip yra pas visus,gal net pas mane kartais😁),ar realybė?
Maza ko kam kada norisi.
Yra sitas vyras ir reikia su situo vyru gyventi.
Ryt kelionė laukia, sėsiu uū vairo nuo 7 h. Nenoriu aš ten jau, bet vyrą nuvešiu.
Bet tai rimtai?
Kolkas tik fantazijos ir virtualus pokalbis, kuris eilinisyk gali nesibaigti niekuo arba kažkuo baigtis. Bus matyt:)
Na, as blogiausiu atveju (arba geriausiu, net nežinau) gausiu kavagerį su kažkokiu vyru, dabar rašinėjuos ir kaifuoju, o po to, na, jei viskas gausis, tai gal net įdomų nuotykį, o jūs galvojat, kad aš taikaus ar aukojuosi? Jūs rimtai??????
As rimtai galvoju.
Na, as blogiausiu atveju (arba geriausiu, net nežinau) gausiu kavagerį su kažkokiu vyru, dabar rašinėjuos ir kaifuoju, o po to, na, jei viskas gausis, tai gal net įdomų nuotykį, o jūs galvojat, kad aš taikaus ar aukojasi? Jūs rimtai??????
O seksas įeina į įdomaus nuotykio apibrėžimą?
Man tai sunku suvokt, koks čia kaifas susirašinėt su nepažįstamu vyru, kai turi savo šeimą. Taip, aš tai jau turiu įvairios patirties, bet dabar, kai yra namai, vaikas, jetus, net nenoriu norėt, net tingiu norėt, šiaip jau visai kitoks gyvenimas.
Dabar noriu nebe bernų, o kokių įdomesnių atostogų, gal kokio daikto kartais užsireikia, o labiausiai tai sodybos.
*** Sėlija, 24 Spa 2020 - 21:05, parašė: Maza ko kam kada norisi. Yra sitas vyras ir reikia su situo vyru gyventi.Tai vat ir klausiu,ar čia tik norai,ar realybė? Ką jis ten pasakoja?