Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Gal kam ir įdomu, bet man tai jau nusibodo tas pats per tą patį. Kaip kažkada A. viešai transliavo savo būsenas kaip ją liečia du vyrai. Ar nesusimąstom, kad transliuojam visom, ne tik esančiom čia, temoje? Todėl ir sakau, kad tokie dalykai turi būti fb grupėje aptariami.   Ir intymių santykių sferą sau pasilikti.

Geriau visą šitą savo svingerišką energiją nukreipti kita linkme, daugiau dėmesio vaikams skirti ar ką. O tai serga dažnai.

Kiekvienas, žinoma, gyvena kaip išmano. Bet su tokiu nepatikimu diedu negyvenčiau nei dienos.

Tai bet ką čia aš, sena davatka, su tradiciniu supratimu apie šeimą?

Eik tu š., Amadėja.

Bet tikrai yra tokių vyrų, kuriuos sexualiai jaudina kai kitas miega su jų partnere. Jie arba nori į tai žiūrėti, arba prašo pasakot su visom smulkmenoms. Net yra kažkoks terminas apibūdinantis tokį pomėgį. Tik db taip staigiai nepamenu pavadinimo 

Atsakyti

Jie gi nestandartinė pora.tai gal nereik matuot pgl save,nežinau,gal ABU to nori. Aišku ,sunku patikėt,bet ko tik pasaulyje nebūna.

Gal ir nereik..ypac pagal mane :D. Bet vis tiek nesuvokiu..kaip diefas faifuotu kuomet jo moteris visa savo demesi  sliria kitam..o ne jam. Meile cia nekvepia.

Atsakyti

Kas uogavo? Eina šikt,va jau mišrainės prasideda😬

kristij, kad meluoju, fantazuoju.

Zmones visada viską mato per savo suvokimo prizmę. Taip visad buvo ir bus. Bet dėl to nereik kitų melu kaltint.

Atsakyti

Bet tikrai yra tokių vyrų, kuriuos sexualiai jaudina kai kitas miega su jų partnere. Jie arba nori į tai žiūrėti, arba prašo pasakot su visom smulkmenoms. Net yra kažkoks terminas apibūdinantis tokį pomėgį. Tik db taip staigiai nepamenu pavadinimo 

Tai pas mane pačią šitas yra.

Atsakyti

Jie gi nestandartinė pora.tai gal nereik matuot pgl save,nežinau,gal ABU to nori. Aišku ,sunku patikėt,bet ko tik pasaulyje nebūna.

Tai tegu nori ir tegu jiems gerai. Bet reikia gi turėt proto, kad apie tai triūbyt visai LT. Lyg čia kokia miegamojo reikalų platforma. Kaip po to rašyt apie paprastus gyvenimo dalykus, kai savo lovos zoną viešai  ištransliavai?

Kvaila ir nesupranta.

Atsakyti

Nu užgavo mane...

Atsiprasau. Bet kad tu moki meluot as asmeniskai ant savo sprando.patyriau :) 

Atsakyti

A tu supranti ,kad net delfio komentarus jau teismuose naudoja, o pas ja amzini teisiniai reikalai su exais, manai cia mes amadejai blogo linkim?

Mano exas bandė teisme dėl vaiko globos pateikt tam tikrus komentarus iš sm. Nu bet teisėja tik pazvenge ir atmetė viską 

Atsakyti

vujarizmas, arba skopofilija.

Atsakyti

Tai pas mane pačią šitas yra.

Ir va taip, abu tokie reti nestandartai  susitikot? 

Atsakyti

Pinotija, 25 Spa 2020 - 10:19, parašė: Tai tegu nori ir tegu jiems gerai. Bet reikia gi turėt proto, kad apie tai triūbyt visai LT. Lyg čia kokia miegamojo reikalų platforma. Kaip po to rašyt apie paprastus gyvenimo dalykus, kai savo lovos zoną viešai ištransliavai? Kvaila ir nesupranta.
Nu ***,gi įdomu.aš tai pvz geriau panagrinėsiu tuos reikalis,o ne kaip gamint balandėlius.ir be patarimų juos padarysiu,kai norėsiu. Nu ką ta Lietuva? Jšk tai Amadėja,o ne kažkokia ienė.ką jau čia nustebinsi.

Jau tai tikrai nieks nepanaudos niekas prieš ją.tai neįmanoma,nes tai nėra jokie įrodymai,o tiesiog plepalai.galima ir viską išgalbot,trilint,maža ką.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 25 spalio 2020 - 10:24

Nu ,tik prašau nečiaupt niekam burnų,tada liūdna ateitis temos laukia.niekas neverčia savo intymių dalykų rašyt,bet jei kam nors to reikia,prašom.

Nu jau tikrai neaiškink, tu čia ne temos prižiūrėtoja.

Atsakyti

Pinotija, 25 Spa 2020 - 10:22, parašė: Nu jau tikrai neaiškink, tu čia ne temos prižiūrėtoja.
Tai ,kad ne aš čia aiškinu,ką žmogui pasakoti. Nors jei jau supuvę kopūstai baisu,tai čia iš vis pasaulio pabaiga.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 25 spalio 2020 - 10:25