Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Nu ***,gi įdomu.aš tai pvz geriau panagrinėsiu tuos reikalis,o ne kaip gamint balandėlius.ir be patarimų juos padarysiu,kai norėsiu. Nu ką ta Lietuva? Jšk tai Amadėja,o ne kažkokia ienė.ką jau čia nustebinsi.

Tai turit gi savo grupę, kam ji tada reikalinga?

Man jau prieš kelis metus buvo kilę įtarimį kaip ji pasakoja įkyriai apie tuos savo svingerių vakarėlius. Diena iš dienos. Paskui ir pagalvojau, kad "šviežios mėsos" ten labai reikia. Savotiška agitaija.  Tai buvo tada.

O dabar ko "įsijungė'? Nesuprantu.

Atsakyti

Šiap tai nuotraukoms reikalinga ta grupė.praktiškai tej tik nuotraukos.namų,vaikų,atostogų.

Atsakyti

Tai ,kad ne aš čia aiškinu,ką žmogui pasakoti. Nors jei jau supuvę kopūstai baisu,tai čia iš vis pasaulio pabaiga.

tai paprotink savo ne tik virtualią draugę, kad lytinio gyvenimo ypatumų negalima rodyt viešoje vietoje. Padarysi gerą darbą jos pačios labui. O ne mėgaukis, kaip ji čia durninasi.

Atsakyti
Siaip tai man kopustai baisiau.
O del sex ,tai jei be prievartos ir visi pilnameciai man mazdaug pofig.
Tik va amadeja daug teisiniu reikalu turi ,geriau jau konfidencialiau.
Atsakyti

Ji suaugęs žmogus ir pati sprendžia ką ,kiek ir kur jai pasakoti.

Atsakyti

Man tai dzin. Nei kopustai tragedija, nei cia tragedija. Pasaulis pilnas ivairoves. 

Atsakyti

Ką ten prieš mane panaudot. Gi kriminalo jokio nėra. Jokio teisės pažeidimo

Atsakyti

Intemora, o rimtai. Kaip tie kopūstai? ;)

Atsakyti

Amadėja*, 25 Spa 2020 - 10:30, parašė: Ką ten prieš mane panaudot. Gi kriminalo jokio nėra. Jokio teisės pažeidimo
Tikrai nieks nepanaudos.
Atsakyti

Ji suaugęs žmogus ir pati sprendžia ką ,kiek ir kur jai pasakoti.

Geriausia viską nurašyt "suaugusio" žmogaus sprendimams. Ir dar paskatint rašyt, čia gi mums pramoga, taip sakant.

O kad viskas, kas parašyta, niekur nedings, tai nedašyla?

Apskritai, nekažkoks tai požiūris.

Atsakyti

Amadėja*, 25 Spa 2020 - 10:31, parašė: Intemora, o rimtai. Kaip tie kopūstai? ;)
Nežinau.nežiūrėjau.labai daug visokių nekopūstinių reikalų turiu.
Atsakyti

Turėčiau kopūstų, raugčiau. 

Gal ir dabar, jei pjaustyklę turėčiau, nes su peiliu, tai sado-mazo....

Atsakyti