Nš jau ant manęs prašom čia nestumt,.
Nemanau,kad jai tai pakenks,o ,kad įdomiau už balandėlius ir vaistus ir ligas ir šunis ir orą,tai tkrai įdomiau.
Amadėja*, 25 Spa 2020 - 10:35, parašė: Turėčiau kopūstų, raugčiau. Gal ir dabar, jei pjaustyklę turėčiau, nes su peiliu, tai sado-mazo....Ir turėčiau neraugčiau.bet aš jos neturėsiu,nes man jos nereikia. Tikrai kaip tie kopūstai.🙊 Gal.pažėt..bet tai,kad nei balandėlius šian darysiu,nei sriubą.iš vis turiu daug dokumentų paruošt ir išsiųst.po to dar taisysiu savaitę,nes iš pirmo karto dažnai nepraeina.
*** Sėlija, 25 Spa 2020 - 10:45, parašė: Parsiveziau kazkada trilitriaka raugtu. Didesne dali ismeciau, bo nieks nevalge.Ir kaip galėjai?Gigalėjai sriubą išvirt,užšaldyt,pyragėlius iškept,patroškint su šonkauliais,nu toloau mano fantazija neneša😬 Ar bent kompostui sunaudot
Ir turėčiau neraugčiau.bet aš jos neturėsiu,nes man jos nereikia. Tikrai kaip tie kopūstai.🙊 Gal.pažėt..bet tai,kad nei balandėlius šian darysiu,nei sriubą.iš vis turiu daug dokumentų paruošt ir išsiųst.po to dar taisysiu savaitę,nes iš pirmo karto dažnai nepraeina.
Gal čia tu tuo tingėjimu mane užkrėtei....
Ir kaip galėjai?Gigalėjai sriubą išvirt,užšaldyt,pyragėlius iškept,patroškint su šonkauliais,nu toloau mano fantazija neneša😬 Ar bent kompostui sunaudot
nu tai jie saldytuve sugedo ir tiek. Prarugo, ar kaip.
Ne tie laikai, kad valgyt tai, ka turi. Aciu Die, valgome tai, ko norisi.