Pinotija, 25 Spa 2020 - 15:25, parašė: O aš tau linkiu pakosėt taip stipriai, kad suprastum, ir kad tau pasidarytų įdomiau tavo kosulys, nei kažkieno polinkiai.Nu gal tu galvoji,kad aš nesirgus gyvenime.nu pernai taip.sirgau,kad nevalgiau savaitę ir nemiegojau.niekam nebuvo įdomu,kai parašiau.
Nemanau, kad tau kovidas, Pinot, nepulk i paranoja.
Mama kapelius skrupulingai lanko keliskart savaitej, tai jau ten ir gelytes susodintos ir svaru. Nuvaziuosiu penktadieni ant gatavo.
Ei, jau tik nelyginkit Amadejos su girtu zmogum. Jau ji tai pakankamai adekvati savo snekom. Raso, ka nori ir ko nebijo.
Tai gal visgi palikim,tai asmeniškai sprest pačioms. Nes su draudimais,toli nenueisim. Virsim burokėlius,raugsim kopūstus,sirgsim,keiksim orą,ir lauksim kalėdų. Į dieną po postą. Va,kai madam pavarė,tai buvo daiktas net saldu prisiminus.🙈
Viskas.
*** Sėlija, 25 Spa 2020 - 15:33, parašė: Nemanau, kad tau kovidas, Pinot, nepulk i paranoja. Mama kapelius skrupulingai lanko keliskart savaitej, tai jau ten ir gelytes susodintos ir svaru. Nuvaziuosiu penktadieni ant gatavo. Ei, jau tik nelyginkit Amadejos su girtu zmogum. Jau ji tai pakankamai adekvati savo snekom. Raso, ka nori ir ko nebijo.Matai,čia dabar kiti kalti,amadėja neįgali pati spręsti ką ir kiek jai rašyt.
Nemanau, kad tau kovidas, Pinot, nepulk i paranoja.
Mama kapelius skrupulingai lanko keliskart savaitej, tai jau ten ir gelytes susodintos ir svaru. Nuvaziuosiu penktadieni ant gatavo.
Ei, jau tik nelyginkit Amadejos su girtu zmogum. Jau ji tai pakankamai adekvati savo snekom. Raso, ka nori ir ko nebijo.
Nežinau dėl covido, bliamba.
Nelyginu A. su girtu žmogum, čia tik metafora. Ji irgi apsvaigus tam tikra prasme nuo tų dalykų.
https://www.facebook...48248042040061/
Va, kokis geris
*** Sėlija, 25 Spa 2020 - 15:33, parašė: Nemanau, kad tau kovidas, Pinot, nepulk i paranoja. Mama kapelius skrupulingai lanko keliskart savaitej, tai jau ten ir gelytes susodintos ir svaru. Nuvaziuosiu penktadieni ant gatavo. Ei, jau tik nelyginkit Amadejos su girtu zmogum. Jau ji tai pakankamai adekvati savo snekom. Raso, ka nori ir ko nebijo.O ko jai covidas?juk visokių tų virusų,peršalimų yra. Man kasmet būna toke dalykas. Iš pradžių skauda gerklę,po to prasideda sloga, tada pereina į kosulį ir taip kokių pora savaičiu šlapiai kosėju su priepuoliais..juk tai irgi į covidą panašu.
Tu rimtai??? Tempa 36,2. Bet galva plyšta ir pusė nakties kosulio. Kai astma, tai per daug nesureikšminau, nes tokie priepuoliai būna. Na, panašūs, kai bronchai švilpia.
Nu šakės...
Kartais dar papykina paskutinėm dienom visai iš niekur..
Pykint gali dėl deguonies trūkumo. Man taip būna po priepuolių. Nieko neatspesi Pinot, tik testas tau gali atsakyma duot
Pykint gali dėl deguonies trūkumo. Man taip būna po priepuolių. Nieko neatspesi Pinot, tik testas tau gali atsakyma duot
O tavo vaikas ramu, nieko nejaučia?
Na MB eilinis vyras, tikrai niekuo nestebuklingas. Mes tiesiog deram kartu ir tiek. Dėl to Nepavadinčiau savęs išrankia, nes nieko neieškojau ir nesirinkti iš kelių kandidatų. Visais atvejais santykiai tiesiog išsivystė iš kitokio bendravimoNa gal tada nesisekė rast kuris derėtų, o šitas dera.
Diedą geriau parodytum.ar bent jai nupasakotum koks.🧛♀️
Nu tai ir tu galėtai...
Mano tai man labai gražus. Neeilinis 😋
Kojas tai jo rodžiau, pamenat, kokios gražios.... anoj temoj buvo