Na gal tada nesisekė rast kuris derėtų, o šitas dera.
Tai tą derėjima gi ne iš karto pamatai.
Kai gersim,tai pakalbėsim.
Man šis pokalbis nėra amadėja kaip.žmogus.
Ne,tai seksualiniai polinkiai,santykiai šeimoj,tolerancijos ribos ir tt.
Aš nesijuokiu,man tai labai įdomu.
O ne kažkokie kosėjimai ar burokėlių virimas..
Šiaip lb.dėkinga tema vystyt pokalbiams. Aš gi ne netyčia užsiminiau, o tiesiog prasiblaškyti kai ne gana ruduo, o dar tie cividai. Turėjo būt fun.
Aš jau nebekalbu apie jį, nes kiek esu rašius, tai jau tuo pačiu pajacu būčiau tapus, jei viena forumietė nebūtų geranoriškai perspėjus. Taip kad ne veltui sakau, per daug nesiviešinkim, ne uždaroje grupėje esame.
Šiaip sutinku, kad nereikia viešinti ir kalbėti būtent tik apie vieną narį.
Man tema įdomi. Tokia keista, kaip iš kito pasaulio kažkas.
Amadėja*, 25 Spa 2020 - 15:49, parašė: Šiaip lb.dėkinga tema vystyt pokalbiams. Aš gi ne netyčia užsiminiau, o tiesiog prasiblaškyti kai ne gana ruduo, o dar tie cividai. Turėjo būt fun.Man ir buvo.nek aš čia gėdint ką nors noriu,nei stebiuosi,nei neadekvačia tave laikau. Buvo įdomu aptart ir kitokį modelį.
Oi Snd bajeris buvo. Nuvarėm su vyru ir šunimi į mišką prie savo statybų. Tas miškas toks pelkėtas lapuotynas, bruzgynai. Žodžiu tik keliukais gali vaikščiot. Einam sau ramiai keliuku, šuniuką praleidom palakstyt. Staiga mūsų šuo ima bėgt visu greičiu į mišką. Aš šaukiu, nereaguoja. Puolu bėgt iš paskos, ogi miške pelkėje avių banda didžiausia bėga. Šuo pabaide. Jetau, vos prisaukiau tą durneli. Bet is kur tos avys vidury pelkės, nėra nei sodybos jokios kokiu 2 km spinduliu. O daug jų ten buvo, kokiu 30
https://www.facebook...48248042040061/
Va, kokis geris
Mano savaitgalio rytai va tokie. Ateina ant galvos laižyt veido ❤