Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Na  gal tada nesisekė rast kuris derėtų, o šitas dera.

Tai tą derėjima gi ne iš karto pamatai. 

Atsakyti

Nu tai ir tu galėtai...

Mano tai man labai gražus. Neeilinis 😋

Kojas tai jo rodžiau, pamenat, kokios gražios.... anoj temoj buvo

😂 

Atsakyti

Kai gersim,tai pakalbėsim.

Man šis pokalbis nėra amadėja kaip.žmogus.

Ne,tai seksualiniai polinkiai,santykiai šeimoj,tolerancijos ribos ir tt.

Aš nesijuokiu,man tai labai įdomu.

O ne kažkokie kosėjimai ar burokėlių virimas..

Šiaip lb.dėkinga tema vystyt pokalbiams. Aš gi ne netyčia užsiminiau, o tiesiog prasiblaškyti kai ne gana ruduo, o dar tie cividai. Turėjo būt fun. 

Atsakyti

Aš jau nebekalbu apie jį, nes kiek esu rašius, tai jau tuo pačiu  pajacu būčiau tapus, jei viena forumietė  nebūtų geranoriškai perspėjus. Taip kad ne veltui sakau, per daug nesiviešinkim, ne uždaroje grupėje esame.

Šiaip sutinku, kad nereikia viešinti ir kalbėti būtent tik apie vieną narį. 

Man tema įdomi. Tokia keista, kaip iš kito pasaulio kažkas.

Atsakyti

Amadėja*, 25 Spa 2020 - 15:49, parašė: Šiaip lb.dėkinga tema vystyt pokalbiams. Aš gi ne netyčia užsiminiau, o tiesiog prasiblaškyti kai ne gana ruduo, o dar tie cividai. Turėjo būt fun.
Man ir buvo.nek aš čia gėdint ką nors noriu,nei stebiuosi,nei neadekvačia tave laikau. Buvo įdomu aptart ir kitokį modelį.
Atsakyti

Oi Snd bajeris buvo. Nuvarėm su vyru ir šunimi į mišką prie savo statybų. Tas miškas toks pelkėtas lapuotynas, bruzgynai. Žodžiu tik keliukais gali vaikščiot. Einam sau ramiai keliuku, šuniuką praleidom palakstyt. Staiga mūsų šuo ima bėgt visu greičiu į mišką. Aš šaukiu, nereaguoja. Puolu bėgt iš paskos, ogi miške pelkėje avių banda didžiausia bėga. Šuo pabaide. Jetau, vos prisaukiau tą durneli. Bet is kur tos avys vidury pelkės, nėra nei sodybos jokios kokiu 2 km spinduliu. O daug jų ten buvo, kokiu 30

Atsakyti

Mano savaitgalio rytai va tokie. Ateina ant galvos laižyt veido ❤

Atsakyti

Jaja, kojas tai gerai pamenu, dar pagalvojau, nu jau Feja, Feja, ale tai tokios raumeningos kojos, visai kaip ne pas feja :flirt2:​ 

Atsakyti

Mano savaitgalio rytai va tokie. Ateina ant galvos laižyt veido ❤

Ir mano,bet ir kasdien tas pats. Tik sukruti, islenda is po kaldros ir sveikinasi.. 

Atsakyti

Ir mano,bet ir kasdien tas pats. Tik sukruti, islenda is po kaldros ir sveikinasi.. 

Tai taip ❤

Atsakyti

Fėja*, 25 Spa 2020 - 15:45, parašė: Nu tai ir tu galėtai... Mano tai man labai gražus. Neeilinis 😋 Kojas tai jo rodžiau, pamenat, kokios gražios.... anoj temoj buvo
Nu aš daug pripasakojus apie saviškį.gal net psr daug,tik,kad tavęs dar nebuvo🤣
Atsakyti

Vakar vežėm šunį į mišką (išsidūkti, ne palikti 🤭), tai matėm arklio traukiamą vežimą. Važiavo vienas žmogelis. Jokių maišų nevežė, tad nutarėm, kad naudoja kaip transporto priemonę 😄

Atsakyti