Ne ,tai įrodymas,kad įsitikinimų nekeičia niekas .net vaiko gimimas.
Sunkiai tau su loginiu mąstymu
O as supratau ką ji turi minty
Kaip gerai gavosi balandėliai. Niam niam
Nu taigi nedingsta meile motinai, tevui, vyrui, saldumynams..... kai gimsta vaikas. Gimsta ir gimsta, kodel turi kazkas keistis?
Nu taigi nedingsta meile motinai, tevui, vyrui, saldumynams..... kai gimsta vaikas. Gimsta ir gimsta, kodel turi kazkas keistis?
Todėl kad nemylintys gyvūnų nesuvokia to kaip meilės. Jiems tai atrodo kaip pramoga, kurios gimus vaikui gali atsisakyti, nes trukdo, apsunkina motinyste. Kaip pvz atsisakai lakstymo į naktinį klubą ar besaikio išlaidavimo, ar alkoholio
GAILE*, 25 Spa 2020 - 17:08, parašė: Sunkiai tau su loginiu mąstymuUžtat tau vartymais super. Tiesiog žmogus nesikeitė,man ir ir ne man atrodė,kad bus vaikas ,ir logiškai bus vaikui pirmenybė ir mona pajaus,kad tą didžiulį vaiką tarp šuns ir vaiko.
Tai taip ir nesupratau pajautė ar ne, selija,sakė,gims vaikas,vistiek suprasi,kad nesulyginama ,nors pati šunų mylėtoja.
Užtat tau vartymais super. Tiesiog žmogus nesikeitė,man ir ir ne man atrodė,kad bus vaikas ,ir logiškai bus vaikui pirmenybė ir mona pajaus,kad tą didžiulį vaiką tarp šuns ir vaiko.
Tai taip ir nesupratau pajautė ar ne, selija,sakė,gims vaikas,vistiek suprasi,kad nesulyginama ,nors pati šunų mylėtoja.
Jei aš norėčiau miegot su vaiku, gal būtų kitaip, nežinau, bet kai tokio poreikio neturiu, tai nėra ir problemos.
Užtat tau vartymais super. Tiesiog žmogus nesikeitė,man ir ir ne man atrodė,kad bus vaikas ,ir logiškai bus vaikui pirmenybė ir mona pajaus,kad tą didžiulį vaiką tarp šuns ir vaiko.
Todėl kad tai ir negali pasikeist. Nes čia nelygintinos meilės. Jos viena šalia kitos, o ne konkuruoja
Aisku, kad nesulyginama. Suo mirs ir ka, pagedesi kiek ir viskas. O jei vaikas? Visa gyvenima neatsigausi nuo to. Kaip vertybe tai nesulyginama. Bet mylet tai suns nenustoji, jei myli, tai myli.
Plius, kai suo jokiu problemu nekelia, tik glaustosi, o vaikas bliauna ir miegot neduoda, tai zinai...