Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

QUOTE(*** Sėlija @ 2020 03 27, 10:53)
<p>Kazka nuzudys, kazka paliks. Bet jauniems visada atrodo, kad kazkas atsitiks kitam, tik ne jam.. </p>

Galvoju realiai,susirgsim ir persirgsim..o jei buciau rizikos grupei(del amziaus ir ligu) nu tai turi susitaikyt tuomet,kas kasdien gali numirti ir be coronos...O tu Selija eini i gamta ar tik namie is tos baimes tunai? O beje esi sakius,kad mirties nebijai,viskas tau jau zinoma siam pasaulyje ar pan .,
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kumiko: 27 kovo 2020 - 12:12

Visada reik viską iškraipyt.ne kažkieno,o tik mano.ir tai jei būtų vilties pasveikti.  

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 27 kovo 2020 - 12:12

va cia vertybiu pergrupavimas. Svarbiau pinigai, nei kazkieno gyvybe blink.gifNa parduos Intermora savo namus, nusipirks nameli kur uz Maisiogalos ir agurkus augins.

Selija, tu siemet agurkus balkone auginsi? Mano balkone vienas jau zydi.

Zadejau nebeauginti, nes renovacija turi prasideti, tai ten statybininkai gi uz langu ant pastoliu varines. 

Atsakyti

Skambino mama.Mano brolis gavo padėką iš karalienės,kad nepalieka šalies tokiu sunkiu metu.(maždaug aprūpinimo sektorius įiuo metu ir yra tikrieji didvyriai)  Ir kol ta nepaprasta padėtis tęsis ,gaus 30 proc priedo prie atlyginimo.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 27 kovo 2020 - 12:20
QUOTE(Intemora @ 2020 03 27, 13:12)
<p>Visada reik viską iškraipyt.ne kažkieno,o tik mano.ir tai jei būtų vilties pasveikti.  </p>

tevu neturi, ir tu naslaitele gero budo?
Atsakyti

Galvoju realiai,susirgsim ir persirgsim..o jei buciau rizikos grupei(del amziaus ir ligu) nu tai turi susitaikyt tuomet,kas kasdien gali numirti ir be coronos...O tu Selija eini i gamta ar tik namie is tos baimes tunai? O beje esi sakius,kad mirties nebijai,viskas tau jau zinoma siam pasaulyje ar pan .,
Einu tik su sunim aplink nama, salia esancia mokykla.  Mirties as bijau maziausiai, bet bijau ziauriai del vyro ir vaiku. Sunus dabar irgi pas mane. O ir mirti dustant, zinok, nevilioja. Ne mirties, o kanciu bijau. 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *** Sėlija: 27 kovo 2020 - 12:19

Ir dar sakė ,kad bent jau tam miestely galima eit į parduotuvę tik kartą į dieną,išdalino knygutes jr apsauginis parduotuvėj atžymi,kad jau buvai.

Atsakyti

tevu neturi, ir tu naslaitele gero budo?

Gal tu viską paskaityk.

Atsakyti

Ir dar sakė ,kad bent jau tam miestely galima eit į parduotuvę tik kartą į dieną,išdalino knygutes jr apsauginis parduotuvėj atžymi,kad jau buvai.

Labai protingai. 

Atsakyti
QUOTE(*** Sėlija @ 2020 03 27, 12:16)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="kumiko" data-cid="72636882" data-time="1585303879"><div><p>Galvoju realiai,susirgsim ir persirgsim..o jei buciau rizikos grupei(del amziaus ir ligu) nu tai turi susitaikyt tuomet,kas kasdien gali numirti ir be coronos...O tu Selija eini i gamta ar tik namie is tos baimes tunai? O beje esi sakius,kad mirties nebijai,viskas tau jau zinoma siam pasaulyje ar pan .,</p></div></blockquote><p>Einu tik su sunim aplink nama, salia esancia mokykla. </p><p>Mirties as bijau maziausiai, bet bijau ziauriai del vyro ir vaiku. Sunus dabar irgi pas mane.</p><p>O ir mirti dustant, zinok, nevilioja. </p>

O kodel negalvoji,kad pasveiks susirge?
Atsakyti

O kodel negalvoji,kad pasveiks susirge?

Gal pasveiks, o gal ir ne? Niekada gyvenime rizikos nemegau. 

Atsakyti
QUOTE(Intemora @ 2020 03 27, 13:18)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="sapniukass" data-cid="72636889" data-time="1585304138"> tevu neturi, ir tu naslaitele gero budo?</blockquote>
<p>Gal tu viską paskaityk.</p>

ka tau dar pasakyt? Ko cia nesupratai?
Atsakyti