Galvoju realiai,susirgsim ir persirgsim..o jei buciau rizikos grupei(del amziaus ir ligu) nu tai turi susitaikyt tuomet,kas kasdien gali numirti ir be coronos...O tu Selija eini i gamta ar tik namie is tos baimes tunai? O beje esi sakius,kad mirties nebijai,viskas tau jau zinoma siam pasaulyje ar pan .,
Galvoju realiai,susirgsim ir persirgsim..o jei buciau rizikos grupei(del amziaus ir ligu) nu tai turi susitaikyt tuomet,kas kasdien gali numirti ir be coronos...O tu Selija eini i gamta ar tik namie is tos baimes tunai? O beje esi sakius,kad mirties nebijai,viskas tau jau zinoma siam pasaulyje ar pan .,
Visada reik viską iškraipyt.ne kažkieno,o tik mano.ir tai jei būtų vilties pasveikti.
va cia vertybiu pergrupavimas. Svarbiau pinigai, nei kazkieno gyvybe
Na parduos Intermora savo namus, nusipirks nameli kur uz Maisiogalos ir agurkus augins.
Selija, tu siemet agurkus balkone auginsi? Mano balkone vienas jau zydi.
Zadejau nebeauginti, nes renovacija turi prasideti, tai ten statybininkai gi uz langu ant pastoliu varines.
Skambino mama.Mano brolis gavo padėką iš karalienės,kad nepalieka šalies tokiu sunkiu metu.(maždaug aprūpinimo sektorius įiuo metu ir yra tikrieji didvyriai) Ir kol ta nepaprasta padėtis tęsis ,gaus 30 proc priedo prie atlyginimo.
tevu neturi, ir tu naslaitele gero budo?
Galvoju realiai,susirgsim ir persirgsim..o jei buciau rizikos grupei(del amziaus ir ligu) nu tai turi susitaikyt tuomet,kas kasdien gali numirti ir be coronos...O tu Selija eini i gamta ar tik namie is tos baimes tunai? O beje esi sakius,kad mirties nebijai,viskas tau jau zinoma siam pasaulyje ar pan .,Einu tik su sunim aplink nama, salia esancia mokykla. Mirties as bijau maziausiai, bet bijau ziauriai del vyro ir vaiku. Sunus dabar irgi pas mane. O ir mirti dustant, zinok, nevilioja. Ne mirties, o kanciu bijau.
Ir dar sakė ,kad bent jau tam miestely galima eit į parduotuvę tik kartą į dieną,išdalino knygutes jr apsauginis parduotuvėj atžymi,kad jau buvai.
tevu neturi, ir tu naslaitele gero budo?
Gal tu viską paskaityk.
Ir dar sakė ,kad bent jau tam miestely galima eit į parduotuvę tik kartą į dieną,išdalino knygutes jr apsauginis parduotuvėj atžymi,kad jau buvai.
Labai protingai.
O kodel negalvoji,kad pasveiks susirge?
O kodel negalvoji,kad pasveiks susirge?
Gal pasveiks, o gal ir ne? Niekada gyvenime rizikos nemegau.
<p>Gal tu viską paskaityk.</p>
ka tau dar pasakyt? Ko cia nesupratai?