Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

ka tau dar pasakyt? Ko cia nesupratai?

Tu nesupratai nieko ką aš parašiau.Selija, jei nesunku paaiškink jai,nes aš nuo  katės jau niekad atleidimo negausiu.

Atsakyti

As tai gyvenus ant savo siknos su minimumu pajamu, kai namie vienas kiausas saldytuve budavo. Ksi uz turimus pinigus renkiesi, ka pirkti, ar maisto, ar pampersu. Nu ir nebuvo tragedijos, isgyvenom. 

Atsakyti

Tu nesupratai nieko ką aš parašiau.Selija, jei nesunku paaiškink jai,nes aš nuo  katės jau niekad atleidimo negausiu.

Siandien, zinok, ir as nebesuprantu, ka tu nori pasakyti... 

Atsakyti

Aš irgi gyvenus,ir blogiau gyvenus.todėl nei už ką nenoriu vėl to patirt. Ok .pakartosiu.aš sutikčiau rizikuot ta corona,tik asmeniškai,jei per mane kas nukentėtų, tada ne. Nes manau,kad turiu nemažai šansų išsikapatyti.daugiau nei iš finansinės duobės.Žinau,kad tai tik teoriški pasvaičiojimai,nes taip nėra.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 27 kovo 2020 - 12:40

*** Sėlija, 27 Kov 2020 - 12:25, parašė: Siandien, zinok, ir as nebesuprantu, ka tu nori pasakyti...
Parašiau.nes supratau,kad nieko tu neparašysi.
Atsakyti
QUOTE(Intemora @ 2020 03 27, 13:28)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="*** Sėlija" data-cid="72636901" data-time="1585304735">*** Sėlija, 27 Kov 2020 - 12:25, parašė: Siandien, zinok, ir as nebesuprantu, ka tu nori pasakyti... </blockquote> Parašiau.nes supratau,kad nieko tu neparašysi.

kad tu nesupranti, nieko keisto. As jau ipratus prie tavo nesupratingumo ir riboto mastymo.
Atsakyti

Visai nesuprantu Intemoros požiūrio, na bet ne pirmas kartas..

Atsakyti

O kumiko kaip mąstymas,kitoks?

Nežinau ar galima bendraut  tik įžeidinėjimų pagrindu.

Atsakyti

tai visi, jei zinotu, kad issikapstys, susirgtu pasirgt, persirgt. Bet niekas gi to nezino, todel ner ka ir sneket. 

Atsakyti

kad tu nesupranti, nieko keisto. As jau ipratus prie tavo nesupratingumo ir riboto mastymo.

Ne ribotas, tiesiog kitoks mastymas. Nu yra kam nebaisu, kam svatbu komforto zona, nu vat kumiko irgi nri baisu, nei ka, nori i kirpykla ji ir vsio :D​ 

Atsakyti

tai visi, jei zinotu, kad issikapstys, susirgtu pasirgt, persirgt. Bet niekas gi to nezino, todel ner ka ir sneket. 

Taip ,čia tik forumas.tik pasvarstymai.žinau,kad tai praktiškai neįmanoma.

Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2020 03 27, 11:08)
Kumito, tu naslaite? Neturi tevu? Neturi jokio pasalinto organo, autoimuniniu, letiniu ligu?

Manau perdrasu senelio Darvino lozungais mojuoti.

Kai grabo dangtis uzsivos, nesvarbu bus turtai, darbai, paskolos ir kirpyklos. Svarbiausia zmogaus gyvybe, o viskas kitas tik detales.

Taip neturiu,turiu uosvius,bet jiems 50 su trupuciu..o ligu ne neturiu jokiu ir artimiausi neturi..as nesakau,kad nereikia saugotis ir kad negalima ta corona uzsikrest,sakau nereik perdet,kaip cia ,kad jau mirtis vaidenasi,nu realiai kokia situacija LT,kad bijot mirt reikia? Ta corona po poros metu bus tokia pati liga kaip gripas ,bijot kasmet numirt nuo siauciancio epideminio gripo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kumiko: 27 kovo 2020 - 13:04