Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Bet net jei man asmeniškai grėstų mirtis,vistiek geriau corona,man baisiau ,kad gyvenimas sužlugtų.nu aš tokia. Amadėja,o kodėl tu žiūri?ką tau tai duoda?
Vaizdu tu? Neziuriu as ju. Man uztenka tejstines informacijos. Nereik man ziuret, kad suvokima tureciau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 27 kovo 2020 - 13:01

Taip neturiu,turiu uosvius,bet jiems 50 su trupuciu..o ligu ne neturiu jokiu ir artimiausi neturi..as nesakau,kad nereikia saugotis ir kad negalima ta corona uzsikrest,sakau nereik perdet,kaip cia ,kad jau mirtis vaidenasi,nu realiai kokia situacija LT,kad bijot mirt?
Nu tai tie jauni parnes viska senukams, negi neaisku? Ir kitiems jauniems, kurie ligoti, o tokiu labai daug. 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *** Sėlija: 27 kovo 2020 - 13:04

Mano pacios dukra rizikos grupej, jai dar 30 nera. 

Atsakyti

Taip neturiu,turiu uosvius,bet jiems 50 su trupuciu..o ligu ne neturiu jokiu ir artimiausi neturi..as nesakau,kad nereikia saugotis ir kad negalima ta corona uzsikrest,sakau nereik perdet,kaip cia ,kad jau mirtis vaidenasi,nu realiai kokia situacija LT,kad bijot mirt reikia? Ta corona po poros metu bus tokia pati liga kaip gripas ,bijot kasmet numirt nuo siauciancio epideminio gripo?

Kaip gripas ji nebus niekad, nes yra minimum 10 kartu pavojingesne, bet tada jau turesim skiepus.

Atsakyti

*** Sėlija, 27 Kov 2020 - 12:53, parašė: Ne ribotas, tiesiog kitoks mastymas. Nu yra kam nebaisu, kam svatbu komforto zona, nu vat kumiko irgi nri baisu, nei ka, nori i kirpykla ji ir vsio :D
Aš nenoriu į kirpyklą,nieko nenoriu,galiu ir metus čia tam karantine sedėt,be remontų be nieko.bet turiu turėt stabilumą.

Bet juk lygiai taip  pat ir  kirpėja nori.čia uždaras ratas jau gaunasi.🤧

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 27 kovo 2020 - 13:23

Intemora, manau suprantu ka turi minty...

Atsakyti

Amadėja*, 27 Kov 2020 - 13:22, parašė: Intemora, manau suprantu ka turi minty...
Nu nors viena neišdurnino manęs.nu va dabar įsivaizduok tavo vyro nieks nebesamdo,alimentų nėr iš ko mokėt,tavo buto nieks neturi už ką išsinuomot.ir tt.o valgyt reikia.
Atsakyti

Nu nors viena neišdurnino manęs.nu va dabar įsivaizduok tavo vyro nieks nebesamdo,alimentų nėr iš ko mokėt,tavo buto nieks neturi už ką išsinuomot.ir tt.o valgyt reikia.

Tiek, kad tokio absoliutaus kracho nebus. Ir mes turim ta 6 men nelieciama pragyvenimo rezerva.  Bet, jei ilgiau taip... Na, eitu mb ieskoti kitokio darbo. Jis lb.daug ka moka daryt. Net teoriskai, net paciu blogiausiu atveju nestos absoliuciai viskas.

Atsakyti

Amadėja*, 27 Kov 2020 - 13:34, parašė: Tiek, kad tokio absoliutaus kracho nebus. Ir mes turim ta 6 men nelieciama pragyvenimo rezerva. Bet, jei ilgiau taip... Na, eitu mb ieskoti kitokio darbo. Jis lb.daug ka moka daryt. Net teoriskai, net paciu blogiausiu atveju nestos absoliuciai viskas.
Bet nu teoriškai.daug kas neturi jokio rezervo.daug kad nerastų to darbo.nu jei taip plačiau pamąsčius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 27 kovo 2020 - 14:02

Nu va ir princas čarlas ir Borisas džonsonas.kažkaip manau ,kad tiedu išsikapstys.

Atsakyti

Na, tik amzius nera nuosprendis, jei neturet ne vienos is minimu letiniu ligu, nerukyt, jei visi organai vietoj...

Atsakyti

Amadėja*, 27 Kov 2020 - 14:16, parašė: Na, tik amzius nera nuosprendis, jei neturet ne vienos is minimu letiniu ligu, nerukyt, jei visi organai vietoj...
O super duper sąlygos neįtakos pasveikimo proceso?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 27 kovo 2020 - 14:24