Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Vyras klausia, kada pas tą vaiką bus pagaliau progresas, o ne regresas 🙈 ir man tas klausimas nuolat sukasi. Dabar vos ne valandą prasidavėm kol užmigo ir tai užmigo tik bb gultuke, ten ir palikau. 

Blogai VISUR. Nuo rankų stumiasi tolyn, riečiasi. Lovytėj malasi, bando sėst, čiumpa už virbų, traukiasi, griūna, verkia ir vėl iš naujo. Tai pavargom taip gerą pusvalabdį, tada dar palikau paverkt kokiom 5 min, užsidariau vonioj 🥺, na o tada į bb ir užsupau. Bet toks jausmas,kad su kiekviena diena užmigdyt vis sunkiau 😳 wtf??? Matau, kad nori miego, bet nemiega, rimtai nesuprantu negi taip sunku atsigult, užsimerkt ir užmigt. 

Atsakyti

Vyras klausia, kada pas tą vaiką bus pagaliau progresas, o ne regresas 🙈 ir man tas klausimas nuolat sukasi. Dabar vos ne valandą prasidavėm kol užmigo ir tai užmigo tik bb gultuke, ten ir palikau.  Blogai VISUR. Nuo rankų stumiasi tolyn, riečiasi. Lovytėj malasi, bando sėst, čiumpa už virbų, traukiasi, griūna, verkia ir vėl iš naujo. Tai pavargom taip gerą pusvalabdį, tada dar palikau paverkt kokiom 5 min, užsidariau vonioj 🥺, na o tada į bb ir užsupau. Bet toks jausmas,kad su kiekviena diena užmigdyt vis sunkiau 😳 wtf??? Matau, kad nori miego, bet nemiega, rimtai nesuprantu negi taip sunku atsigult, užsimerkt ir užmigt. 
Jie neturi kada miegoti, nes bijo kažką praleisti.  Visi daugiau ar mažiau priešinasi miegui :) Man čia tobula budzvo žindymas, nes pienui nedipriešindavo ir nuluždavo :D O šiaip gerkig raminančias arbatas, nes perima vaikas tėvu dirglumą. Koks regsesas??? Gi auga, tobulėja. Mano nė vienas lovytėj negulėdavo, nebūdavo nemiegantis nė 5 min. Būdsvo ant žemės kartais, ant rankų, kėdutėj prie stalo ir pan :)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 26 spalio 2020 - 11:55

Oj blyn ne ten parašiau, tėvų daržely vakar kažką apie rinkimus, o čia apie vaiką. 

Atsakinėti nereikia 😊

Atsakyti

Nu dabar ir taip nėra, kad paguldei ir užmigo, o jau beveik 4m :)

Atsakyti

Oj blyn ne ten parašiau, tėvų daržely vakar kažką apie rinkimus, o čia apie vaiką. 

Atsakinėti nereikia 😊

Jūs turit perdaug lūkesčių.

Būna po 30 min reik kalbint dantis valyt.

Mb būna jau sako: nebegaliu! ( nes tai jų darbas)

Atsakyti

Jūs turit perdaug lūkesčių.

Būna po 30 min reik kalbint dantis valyt.

Mb būna jau sako: nebegaliu! ( nes tai jų darbas)

O griežtai neįmanoma? 

Nežinau, noriu būt griežta, nes nenoriu, kad du vaiku tokie vyktų žaidimai ir kažkokios derybos dėl pvz dantų valymo.

Atsakyti

Ir Amadėja nekalbink ta tema, čia niekam neįdomu, aš tėvų daržely paverksiu dėl vaiko klausimų 😌

Atsakyti

O griežtai neįmanoma? 

Nežinau, noriu būt griežta, nes nenoriu, kad du vaiku tokie vyktų žaidimai ir kažkokios derybos dėl pvz dantų valymo.

O tu grižtai liepk miegot :D

Galima padaryt, kad apsižliumbtų ir dantų valymas asocijuotūsi su baubais

Atsakyti

O tu grižtai liepk miegot :D

Galima padaryt, kad apsižliumbtų ir dantų valymas asocijuotūsi su baubais

Bandžiau 😅 

Atsakyti

Ir Amadėja nekalbink ta tema, čia niekam neįdomu, aš tėvų daržely paverksiu dėl vaiko klausimų 😌

Tai, kad cia apie nieka kalbet panasu netinka :D

Atsakyti

Bandžiau 😅 

Isivaizduoju kas gavosi :D

Atsakyti

Tai be mūsų gi čia vistiek nieko nėra :D

Tai ot ne dzin

Atsakyti