Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Mano dukrai tas kalatojimas tiko, uzsupdavo ja.

Va sunus tai uzmigdavo tiesiog paguldytas. O nuo pusantru  metu dar rodydavo, kad is kambario iseiciau. 

Atsakyti

Mano dukrai tas kalatojimas tiko, uzsupdavo ja.

Va sunus tai uzmigdavo tiesiog paguldytas. O nuo pusantru  metu dar rodydavo, kad is kambario iseiciau. 

Koks puikus vaikas!!! ☺

Atsakyti
as tai klykdavau naktimis, jei nustodavo mane judint..turejo nuolat supt..tik sustoja, as vel klykiu... Siaubas, gerai, kad nebus kam man atkersyt biggrin.gif Bet uztat db nuo supimo pykina biggrin.gif
O pvz imanoma, kad as atsimenu, kas buvo, kai man nebuvo metu ar metai? smile.gif Kazkoks keistas jausmas, bet as matau, kaip esu mamai ant ranku, klykiu, ji mane nesioja taip pasupdama ir mes stovim virtuvej prie lango, tamsoje smile.gif Suprantu, kad metu vaikas per mazas atsimint kazka, bet vat man atminty yra toks vaizdinys smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristij: 26 spalio 2020 - 12:58

Užkalatodavau vežimuke,o kai paaugdavo,bijodavau,kad iškris;bet judint irgi  bijodavau,tai prikraudavau visokių kaldrų,pagalvių,minkštų žaislų ,viską,ką minkšto rasdavau aplink.

Mama sakė,kad buvau nuostabus kūdikis,tai nežinau.

Su maniškėm visko būdavo,bet tai kažkaip nestresuodavau,vistiek kažkada pamiegodavo,tai ir aš kartu.o jei ten kas nedatvarkyta būdavo,tai ir ką,man miegas svarbiausia.

Bet tai kai esi namie 24val per parą,tai vistiek,daugiau mažiau apsitvarkydavau.

Atsakyti

kristij, 26 Spa 2020 - 12:55, parašė: as tai klykdavau naktimis, jei nustodavo mane judint..turejo nuolat supt..tik sustoja, as vel klykiu... Siaubas, gerai, kad nebus kam man atkersyt biggrin.gifBet uztat db nuo supimo pykina biggrin.gif O pvz imanoma, kad as atsimenu, kas buvo, kai man nebuvo metu ar metai? smile.gifKazkoks keistas jausmas, bet as matau, kaip esu mamai ant ranku, klykiu, ji mane nesioja taip pasupdama ir mes stovim virtuvej prie lango, tamsoje smile.gifSuprantu, kad metu vaikas per mazas atsimint kazka, bet vat man atminty yra toks vaizdinys smile.gif
Mano pirmas vaizdinys_tamsa ir mašinos faros šviečia,o aš lekiu į tą šviwsą pas mamą.kokie 2_3metai galėjo būt. O save pamenu taip jau normaliai nuo 5metų.
Atsakyti

Kristij,gal ne metu, o link 2. Tada įmanoma

Atsakyti

Maza ir as vezime uzkalatodavau. O paskui ant pagalves. Vaiko nervu sistema labai jautri, nesubalansuota, todel jiems sunku uzmigt, net jei nori miego. 

Atsakyti

Aš tai buvau tas puikus vaikas. Mama sakė, kad manim neatsidžiaugė, jokių migdymo ir miegojimo sunkumų nebuvo.  Ir nerėkdavau, sako naktį ateidavo prie lovytės pažiūrėt, ar viskas gerai, nes jau baisu būdavo, koks nerėkiantis vaikas. :D O su broliu tai labai vargo.

Aš su savo bernu privargau iki kokių 8 mėn., o paskui pradėjo miegot iki ryto.

O migdydavau tai aš jį labai savotiškai, bet susidarė jam tas sąlyginis refleksas ir buvo gerai. Tiesiog imdavau ant rankų, ir pagal muziką pačiūčiuodavom. Be muzikos niekaip. Leisdavau lengvą džiazą, klasikinį. Palinguodavo kelias minutes ir guldydavau užmigusį. 

Užtat dabar ir mėgsta panašią muziką. :D 

Į viską ateinama patyrimo keliu. Prieš tai, aišku, buvo kančių keliai, kol kažkas buvo atrasta. :) 

Bet jei norėdavau tuo pačiu metu pati numigt, tai tuoj pabusdavo ir staugt pradėdavo. Lyg žinodamas, kad aš jo nesaugau.

Atsakyti

Mes irgi migdomės su muzika, jau turim atsirinkę geriausias dainas, prie kurių geriausiai užmiega. 

Blogiausia, kad viskas greit keičiasi. 

Kai tik atrandi kažkokį būdą padedantį - žiūrėk po ssvaitės jau nebeveikia ir vėl ieškai, kas dabar padės 🙃

Atsakyti

Mes irgi migdomės su muzika, jau turim atsirinkę geriausias dainas, prie kurių geriausiai užmiega. 

Blogiausia, kad viskas greit keičiasi. 

Kai tik atrandi kažkokį būdą padedantį - žiūrėk po ssvaitės jau nebeveikia ir vėl ieškai, kas dabar padės 🙃

Normalu. Su vaikais visada taip :)))

Atsakyti

Koks puikus vaikas!!! ☺

Bjaurumai pasireiske veliau. Jau geriau but naktim nemiegojes :lol:​ 

Atsakyti

Kada buvot paskutinisyk pas ginekologa?

Kolegei gimdos vezys, labai rimta, gulasi operacijai. 47 metai.

Siemet nebuvau, kas du metai siuncia pagal programa, o tiesiog siaip nepakliuvau, nes niekas bepriiminejo... 

Atsakyti