Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Aš turbūt irgi pasakosiu, koks monstras ji buvo ir mane kankino 😁 nors gal ji net nėra pats blogiausias vaikas, tiesiog daug priklauso nuo motinos nervų ir visos psichologinės būsenos. Kadangi mano mama irgi jautruolė, tai jau imu galvoti, kad nebuvo ten su manim taip blogai 🤣🤣🤣 

Gali but. 

Tai va, atkersys šeškiukui uz tave šeškiuko vaikai. O dabar šeškiuks tau keršija, kam mama kankinai :rolleyes:  :D​ 

Atsakyti

Maniškis tai nėra toks fanatikas jokiose srityse. Na buvo iki manęs kelios sporto rūšys, kuriose gan aktyviai dalyvavo, po to mažiau, o dabar kai yra vaikas tai tik darbas-namai. Nes mato, kad kitaip gali blogai baigtis, o tai man jau visai stogas važiuoja. Bet kitiems tėveliams kiek forume paskaitau tai dažnai dzin, jie kaip ėjo į žvejybas taip ir eina 🙄 aš tai rimtai su kočėlu pasitikčiau, jei jis man kur išeitų vietoj to, kad su vaiku būtų 😤

Atsakyti

Gali but. 

Tai va, atkersys šeškiukui uz tave šeškiuko vaikai. O dabar šeškiuks tau keršija, kam mama kankinai :rolleyes:  :D​ 

Matyt močiutė jai ten į ausį priburia, kad ši tinkamai atsilygintų man 😂

Atsakyti

Kai mano niekur neėjo ir prieš vaikus,tai nei kočėlo,nei pokalbių,nei persiorentavimų nereikėjo.

Atsakyti

Kai mano niekur neėjo ir prieš vaikus,tai nei kočėlo,nei pokalbių,nei persiorentavimų nereikėjo.

Nu bet buvo momentas, kad apie skyrybas galvojai. Tai reiskia, nebuvo gerai. 

Atsakyti

Tai ką, valstiečiai laimi vienmandatese. Bus jums db kerštas už tai, kad negalėjot pasirinkt iš 2 blogybių 🤣

Atsakyti

Maniškis tai nėra toks fanatikas jokiose srityse. Na buvo iki manęs kelios sporto rūšys, kuriose gan aktyviai dalyvavo, po to mažiau, o dabar kai yra vaikas tai tik darbas-namai. Nes mato, kad kitaip gali blogai baigtis, o tai man jau visai stogas važiuoja. Bet kitiems tėveliams kiek forume paskaitau tai dažnai dzin, jie kaip ėjo į žvejybas taip ir eina 🙄 aš tai rimtai su kočėlu pasitikčiau, jei jis man kur išeitų vietoj to, kad su vaiku būtų 😤
Aš jūsų vietoj išleisčiau vienas kitą kartą per savaitę kur nors. Nes reik pailsėt nuo neramaus vaiko abiems. Kitaip kenčia santykiai 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAILE*: 25 spalio 2020 - 22:31

Tai ką, valstiečiai laimi vienmandatese. Bus jums db kerštas už tai, kad negalėjot pasirinkt iš 2 blogybių 🤣

A taip, a taip nieko gero nebus. Turiu mazyte vilti del Simonytes, bet kazin... 

Atsakyti

Aš jūsų vietoj išleisčiau vienas kitą kartą per savaitę kur nors. Nes reik pailsėt nuo neramaus vaiko abiems. Kitaip kenčia santykiai 

Tai vyras darbe pailsi nuo vaiko. O ji kur? 

Atsakyti

Mes tai nuėjom vis tik vakare balsuot, nebuvo nei vieno žmogaus, greit susisukom. Abu balsavom prieš Verygą.

Atsakyti

Tai vyras darbe pailsi nuo vaiko. O ji kur? 

Darbe pavargsta nuo darbo. Dėl to abu nusipelno vakaro per savaitę tik sau.

Atsakyti

***** tas šuo 😃... kol mes kitam kambary tai sau miega savo narve...tik ateinam į lovą iškart persikrausto pas mus 🤭 

Atsakyti