O Vln nuo 3ad. kaukės privalomos vėl
Oi,gal vėl bus karantinas.🙈
Oi,gal vėl bus karantinas.🙈
Tai nuo trečiadienio. Tik ne toks griežtas
Amadėja*, 26 Spa 2020 - 15:57, parašė: Tai nuo trečiadienio. Tik ne toks griežtasMan tai įdomu kaip mokyklose.
Man tai įdomu kaip mokyklose.
Dįėl kaukių? Geras klausimas...
Amadėja*, 26 Spa 2020 - 16:02, parašė: Dįėl kaukių? Geras klausimas...Ne,apskritai,gal tęs nuotoliniu ir toliau. O ką dėl tų kaukių.kiek įmanoma ,tiek žiūrėsim.
Nereiks mokyklose pagal karantino tvarką, nebent kažkaip atskiru nutarimu priims privalomas.
O nuotolinis jaučiu tęsis...
Mano vaikų mokyklose tai kaukės nuo rugsėjo 1 buvo privalomos.
Darželyje irgi nešiojam, kai išeinam į kolidorius.
Kada buvot paskutinisyk pas ginekologa?
Kolegei gimdos vezys, labai rimta, gulasi operacijai. 47 metai.
Siemet nebuvau, kas du metai siuncia pagal programa, o tiesiog siaip nepakliuvau, nes niekas bepriiminejo...
Buvau praeitų metų gruodžio mėn. Liepė ateit gegužės mėn., bet, žinoma, kad nepatekau. Nes man irgi stebi kai ką, reguliariai lankausi. Dabar seku laiką registruotis, bet vis negaunu.
Dėl to covido, tai dabar man tik juokas ima, kai su keliom dešimtim atvejų pavasarį drebėjom. Kiek žmonių negavo pagalbos dėl lėtinių ligų?
O dabar kas bus? *****
Buvau praeitų metų gruodžio mėn. Liepė ateit gegužės mėn., bet, žinoma, kad nepatekau. Nes man irgi stebi kai ką, reguliariai lankausi. Dabar seku laiką registruotis, bet vis negaunu.
Dėl to covido, tai dabar man tik juokas ima, kai su keliom dešimtim atvejų pavasarį drebėjom. Kiek žmonių negavo pagalbos dėl lėtinių ligų?
O dabar kas bus? *****
tai as irgi iskart siandien uzsiregistravau pas seimiste del siuntimo ir iskart pas ginekologe gruodzio pradziai.
Aš būčiau už tokį griežtą karantina db kaip pavasarį. Nes kapiec bus
As irgi, tik be kaukiu lauke, nes cia nesamone totali.