Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Pas mus mokyklose nuo rugsejo vaikai su kaukem koridoriuose. Tik klasej gali nusiimt. 

Atsakyti

Aš būčiau už tokį griežtą karantina db kaip pavasarį. Nes kapiec bus

Neistirtu turim virs 1100 atveju. Va cia blogai labai....

Atsakyti

Pas mus mokyklose nuo rugsejo vaikai su kaukem koridoriuose. Tik klasej gali nusiimt. 

Tai visur taip.

Atsakyti

Jauciu, nebeiseis ir pradinukai i mokyklas po atostogu... 

Atsakyti

tai as irgi iskart siandien uzsiregistravau pas seimiste del siuntimo ir iskart pas ginekologe gruodzio pradziai. 

O kaip ru registrojiesi? Aš paprastai registruodavausi per  sergu.lt, bet dabar, kiek supratau, nedirba. O per e-sveikatą  laiko užima. Tas sergu.lt buvo toks patogus, tai ne, reikėjo sunaikint.

Atsakyti

Jauciu, nebeiseis ir pradinukai i mokyklas po atostogu... 

Neaišku

Atsakyti

Kada buvot paskutinisyk pas ginekologa?

Kolegei gimdos vezys, labai rimta, gulasi operacijai. 47 metai.

Siemet nebuvau, kas du metai siuncia pagal programa, o tiesiog siaip nepakliuvau, nes niekas bepriiminejo... 

Ne kas 3 dabar?

As praėjusiais buvau.Jei gerai pamenu skaiciavo,kad 3 metai butu...Anksciau tai tikrai kas 2.

Atsakyti

O kaip ru registrojiesi? Aš paprastai registruodavausi per  sergu.lt, bet dabar, kiek supratau, nedirba. O per e-sveikatą  laiko užima. Tas sergu.lt buvo toks patogus, tai ne, reikėjo sunaikint.

sergu. lt siandien registravo mane

Atsakyti

Kaukiu reiks lauke? Kad skaiciau lauke nereiks jei ne masinis susiburimas? Vel pakeite?

Atsakyti

Aš kaip tik lapkričio pradžio užsiregistravus. Reikėjo praėjus 8 savaitėm po cp, o nueisiu po 8 mėn. 🙈

Atsakyti

sergu. lt siandien registravo mane

tai tik pas šeimos ir dar pas kažkuriuos. O į ligoninės konsultacijų polikliką  ir  į 3 lygį nebe..

Bet eveikata galima pasiskaityti savo ligos istorijas. Ko neišduoda raštu, galima rasti ten.

Atsakyti

tai tik pas šeimos ir dar pas kažkuriuos. O į ligoninės konsultacijų polikliką  ir  į 3 lygį nebe..

Bet eveikata galima pasiskaityti savo ligos istorijas. Ko neišduoda raštu, galima rasti ten.

ne, pas seimiste as registruojuosi per epacientas.lt

Atsakyti