Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Visaip gali  būt.

Bet negi dabar kaskart sunegalavus iš kart galvot,kad corona.

Kad dabar iš nieka nieko neatseka,visose įstaigose yra tų atvejų.

Atsakyti

LavinaX, 27 Spa 2020 - 19:48, parašė: Nu vaiko klasiokui gi patvirtino koroną, tai tikiu, kad baisiau. O vaikas dar lyg turi astmą, ar maišau? Normalu gi kad mama jaudinasi
Ir dar nei pakils vaikui tempa,kuri būna kasmet,iš kart varyt testo daryt? Nu, aš iš tikro nežinau kaip elgtis,gi gali bet kada susirgt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 27 spalio 2020 - 19:57

Sloga gi nėra simptomas. Nurimk

Vaikams pagrindinis simptomas. 

Daktare priėmime sakė čia klasikinis algoritmas - kontaktas, 6ta dieną simptomai. Nu bet db jau nieko nepakeisiu. Dezinfekuoju trobą. Pati pasimatavau tempą, tai irgi 37,2

Atsakyti

Ir dar nei pakils vaikui tempa,kuri būna kasmet,iš kart varyt testo daryt? Nu, aš iš tikro nežinau kaip elgtis,gi gali bet kada susirgt.

Esmė kad klasėj yra sergantis. Paskambinau į priėmimą, papasakojai viską sakė varyt. Ir kol lauksim rezultatų nei mums su MB į darbą 

Atsakyti

GAILE*, 27 Spa 2020 - 19:58, parašė: Vaikams pagrindinis simptomas. Daktare priėmime sakė čia klasikinis algoritmas - kontaktas, 6ta dieną simptomai. Nu bet db jau nieko nepakeisiu. Dezinfekuoju trobą. Pati pasimatavau tempą, tai irgi 37,2
O čia jau tikėtina.o tu jauti tą tempą? Kai man niekad jos nebūna,tai nežinau iš kas tai per jausmas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 27 spalio 2020 - 20:04

Nu vaiko klasiokui gi patvirtino koroną, tai tikiu, kad baisiau. 

O vaikas dar lyg turi astmą, ar maišau? Normalu gi kad mama jaudinasi

Taip, jis astmatikas. O aš tai iš vis su apysunkia astma. Nu bet kas belieka, tik laukt ir bliaut 🤣

Atsakyti

Jeigu pablogėja skonis, kvapų jutimas ir plius yra peršalimo simptomai, tal covid lb. tikėtina.

Atsakyti

O čia jai tikėtina.o tų jauti tą tempą? Kai man niekad jos nebūnas,tai nežinau iš kas tai per jausmas.

Tai specialiai pasimatavau db, liepė mb. Ir yra. Nieko išskirtinio nejaučiu. Aš visad biski pridusus, tai manau ne taip paprasta bus atskirt kur čia kas

Atsakyti

Tai kada atsakymas?

Atsakyti

Is Plutiškiu. 

A, tai taviškė daugiau link Kauno, maniškė- link Dzūkijos. :) bet atstumas tai nedidelis. :D​ 

Atsakyti

Tai specialiai pasimatavau db, liepė mb. Ir yra. Nieko išskirtinio nejaučiu. Aš visad biski pridusus, tai manau ne taip paprasta bus atskirt kur čia kas

O kuo dezinfekuoji trobą? Ir kada atsakymas?

Atsakyti

O jei susirgot,koks tikslas dabar tą trobą dezinfekuot?

Juk svečių nelauksit.

Atsakyti