Beveik garantuoju, kad tau, Gaile, nuo streso ir bliovimo. Susiimk.
Ir vaikui greiciausiai eilinis persalimas.
Nu ka vaikui tempa 37,2 ir sloga. Nuvykome testo priduoti. Bliaunu
Mano panos slogavo prieš mėnesį kokį. Net nemaniau, kad covidas joms. Nu visada jos slogavo tokiu metų laiku. Kasmet, tai kuo šie metai kitokie. Šiais metais, beje, rečiau sloguoja.
Darželyje irgi veda sloguojančius. ...
Taip kad nebliauk, Gaile, nu čia dar ne rodiklis ta sloga.
Beveik garantuoju, kad tau, Gaile, nuo streso ir bliovimo. Susiimk.
Ir vaikui greiciausiai eilinis persalimas.
Tai gali būt kad nuo streso. Bet va naktį pvz skaudėjo ciurna sąnarius taip keistai, maude, kaip man niekad net po žygių nebūna. Nu žodžiu, jau kai imi galvot, tai atrodo kapiec 🤣
Ikalk kokio Lexotonylio gal.
Įkaliau, bet nepadeda kaip norėčiau
Mano panos slogavo prieš mėnesį kokį. Net nemaniau, kad covidas joms. Nu visada jos slogavo tokiu metų laiku. Kasmet, tai kuo šie metai kitokie. Šiais metais, beje, rečiau sloguoja.
Darželyje irgi veda sloguojančius. ...
Taip kad nebliauk, Gaile, nu čia dar ne rodiklis ta sloga.
Tai sloga ne rodiklis, suprantu tai. Esmė ta kad buvo kontaktas klasėj. Va čia rodiklis dėl kurio ir pergyvenu. Iš tikro nesitikėjau kad dėl tiek užsikrės, juk su respiratorium sėdi jis. Nu bet daktare sakė kad čia lb didelė rizika, kad 1 patalpoje pusę dienos. Ir nesvarbu ten ir atstumas pasidaro. Pasklinda tiesiog per ilgą laiką po patalpa. O jie gi db visas pamokas vuenoj klasėj būna, nevaikšto po kabinetus
Kilmes vieta kazkaip nemaise mums lelis metus normaliai bendraut.
Gaile?
Nemiegojau visą naktį. Tik pasnaudziau momentais. Tai jaučiuosi kaip trenkta. Vaikas girdėjau kėlėsi nosį pūsti porą kartu. Db kosėja, nekarščiuoja. Sakė atsakymas bus po 12 nakties. Tai lieka laukt ir tiek