Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Vaikams pagrindinis simptomas. 

Daktare priėmime sakė čia klasikinis algoritmas - kontaktas, 6ta dieną simptomai. Nu bet db jau nieko nepakeisiu. Dezinfekuoju trobą. Pati pasimatavau tempą, tai irgi 37,2

Tau gal nuo nervų...

Atsakyti

Tai kada atsakymas?

Ketvirtadienį ryte

Atsakyti

O jei susirgot,koks tikslas dabar tą trobą dezinfekuot? Juk svečių nelauksit.
Tai ne visi gi. Būtina dezinfekuot, kad kiti gautų kuo mazesnę viruso dozę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 27 spalio 2020 - 20:46

O kuo dezinfekuoji trobą? Ir kada atsakymas?

Betaguardu 

O jei susirgot,koks tikslas dabar tą trobą dezinfekuot?

Juk svečių nelauksit.

Tai gal ne visi užsikrėtė. Gi mes 3se

Atsakyti

Blyn išėjau į lauką su šuniu kol issivedins tas smardalas is svetainės. Tai lyt pradėjo 🤣. Kur dėtis?😂

Atsakyti

Betaguardu 

Tai gal ne visi užsikrėtė. Gi mes 3se

Bet gi vienam bute/name gyvenant kaži ar įmanoma neužsikrėsti  :hmm:​ 

Atsakyti

Bet gi vienam bute/name gyvenant kaži ar įmanoma neužsikrėsti  :hmm:​ 
Dažnai nežsikrečiama. Pas mus darže kur serga mama, tai vaikui ir tetei nieko
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 27 spalio 2020 - 20:53

Bet gi vienam bute/name gyvenant kaži ar įmanoma neužsikrėsti  :hmm: 

Teoriškai. Esu parašius ne 1 infekciju kontrolės proceduru vadovą darbe. Tai db darau viską ką teoriskai zinai. Bet turbūt per vėlu. Kasdien reikėjo nuo šeštadienio 

Atsakyti

Teoriškai. Esu parašius ne 1 infekciju kontrolės proceduru vadovą darbe. Tai db darau viską ką teoriskai zinai. Bet turbūt per vėlu. Kasdien reikėjo nuo šeštadienio 

Nu tikriausiai. Bet kas žino, rudenį būna ir šiaip visokių peršalimų. Va martelei ne kovidas, o galvojo.

O gal persirgsit ir bus ramiau. 

Aišku baisu, tikiu pilnai.

Atsakyti

Tai taip, visaip gali būti. Bet aš tokia esu, kad man stresas nuo nežinios. Va šiąnakt iki 3 nemiegojau dėl marteles

Atsakyti

Tai taip, visaip gali būti. Bet aš tokia esu, kad man stresas nuo nežinios. Va šiąnakt iki 3 nemiegojau dėl marteles

Tai tokia temperatūra ir šiaip pasitaiko, nuo streso pvz, mano sūnui buvo 37,4, kai pateko į ligoninę. darė tyrimą, covido nebuvo.

Nebūtinai gi užsikrėtei.

O kur to Betaguardo gauti? Domiuosi profilaktiškai, nes jei atsitiks kas panašaus, tai nebus laiko galvoti. O be to, esant stresui, aš galų nesuvedu. Tai geriau iš anksto žinoti.

Atsakyti

Tai tokia temperatūra ir šiaip pasitaiko, nuo streso pvz, mano sūnui buvo 37,4, kai pateko į ligoninę. darė tyrimą, covido nebuvo.

Nebūtinai gi užsikrėtei.

O kur to Betaguardo gauti? Domiuosi profilaktiškai, nes jei atsitiks kas panašaus, tai nebus laiko galvoti. O be to, esant stresui, aš galų nesuvedu. Tai geriau iš anksto žinoti.

Aš iš darbo dar pavasarį parsinešiau. Bet žiaurus jis, kosulys vien nuo kvapo ištinka. Tai nepatariu. Higeja turi daug visokių dezinfekcijos priemoniu, parsisiųst gali

Atsakyti