Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Būna tokių vyrų, kur mėgsta itin liesas. Exo brolis savo žmonai neleidžia sverti daugiau nei 50 kg. 

Atsakyti

Gailei linkiu stiprybės ir nesusirgt, tik daba paskaičiau viską nuo antro galo. :4u: 

Miestas potuštis, tačiau važiavau į Vln. Autostradoj irgi smėlio galima pabarstyt, kad bent jau kaip dykuma atrodytų.

Ale, ar girdėjot, kad visi per ilgąjį savaitgalį Palangoj vietas užsibroniravo?

Atsakyti

Būna tokių vyrų, kur mėgsta itin liesas. Exo brolis savo žmonai neleidžia sverti daugiau nei 50 kg. 

Tai aš galėčiau būt dvi jo žmonos :D Nors ne, gal kokia viena su puse :B Jei rimtai, mest von tokius a la vyrus. Ir dar į druskos kasyklas mest.

Atsakyti

man būna, kad aš paprastai laukiu mb, kol tas susiruoš, o susiruošęs dar 10 kartų grįš kažką pamiršęs. Būna gera proga išsikeikt nuoširdžiai už visus metus.  Bet tam nė motais, sako, kaltas.

Atsakyti

Arba kažkur turim važiuoti su jo auto, o jis išvažiavęs kažkur reikalų tvarkyt. Laukiu. Skambinu, laikui atėjus, sako, tuoj, aš jau važiuoju, dar po pusvalandžio, jau privažiuoju.  O tas privažiuoju, reiškia dar pusvalandis. Tas, kur visur kuičiasi ir vėluoja. O aš mėgstu punktualumą. Plius minus bent.

Atsakyti

Oi, bliamba,  kaip kokį veislinį šunį užlaiko. Baisiai skamba tas "leidžia". :blink:​ 

Atsakyti

Gerai, kad mano vyras pedantas laike, dar už mane didesnis.

Atsakyti

Oi, bliamba,  kaip kokį veislinį šunį užlaiko. Baisiai skamba tas "leidžia". :blink: 
Na jis gana valdingas. Yra profesionalus sportininkas, pats lb gerai atrodo. Ir ji vat irgi turi tipo stengtis. Nors kao jie susipažino, ji buvo tokia vidutinė, apie 60 kg, su visais normaliais moteriškais apvalumais. Po poros metų tapo itin liesa, nes vat vyras skaičiuoja kąsnius, nubėgtus km ir tt. Ai dar liepia jai kirptis trumpai. Įdomus toks skonis sakyčiau 😀

Nors vat exas mano irgi mėgsta kudenas. Aš čia tik tokia biski ne pagal jo skonį buvau. Nes dabartinė tai lb lb liesa. Ir prieš tai buvusios irgi kone anoreksikes. Ir meilužės irgi tokios, kiek mačiau 🤣. O pats tai storas db tragiškai 

Kažkoks čia pas juos su broliu bendras skonis 🤣

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAILE*: 28 spalio 2020 - 23:30

man būna, kad aš paprastai laukiu mb, kol tas susiruoš, o susiruošęs dar 10 kartų grįš kažką pamiršęs. Būna gera proga išsikeikt nuoširdžiai už visus metus.  Bet tam nė motais, sako, kaltas.

MB toks pats. Kartais erzina, bet dažniausiai nekreipiu dėmesio, pati žinau kad kol jis batų autis nepradėjo, man neapsimoka net nuo sofos keltis 🤣

Atsakyti

Ir maniskis toks.As jo laukiu, ne jis manes. 

Gailes ex su broliu tai frykai. Pasiima pilnesnes panas, o paskui kudu pageidauja. Tai ko ne iskart kudas ima? 

Atsakyti

Gailei linkiu stiprybės ir nesusirgt, tik daba paskaičiau viską nuo antro galo. :4u:

Miestas potuštis, tačiau važiavau į Vln. Autostradoj irgi smėlio galima pabarstyt, kad bent jau kaip dykuma atrodytų.

Ale, ar girdėjot, kad visi per ilgąjį savaitgalį Palangoj vietas užsibroniravo?

Nu tai pasidalins  kovidais ir  parsives i savo miestus. 

Atsakyti

Gailes ex su broliu tai frykai. Pasiima pilnesnes panas, o paskui kudu pageidauja. Tai ko ne iskart kudas ima? 

Matyt, būtų neįdomu. Nebūtų galimybės jas "muštravoti" bei  dominuoti. :) 

Atsakyti