Kiek vaiku LT mire nuo kovido?
GAILE*, 29 Spa 2020 - 09:19, parašė: Gavom. Neigiamas. Ačiū dievui Tu nesusidurus turbūt su tokiu, tai neįsivaizduoji. Jis įtikina kad taip elgtis teisinga, kad gražu būt kuda, giria, žavisi kai sveria 50. Ir nedaro to, kai priauga. Tada sako- reiktų tau daugiau pabėgioti. Gražiuoju viskas, nieko neverčia jis. Ir normali ta moteris, šauni, protinga, viskas su ja gerai. Jie kartu jau gal 20 m, laiminga graži šeima.Nu jeipačiai taip.patinka,tai ok.aš apie muštravojimą.
Net neabejojom dėl tokio atsakymo
Net neabejojom dėl tokio atsakymo
Aš tai abejojau, žinant Gailės ex, tai įsivaizdavau, kad brolis - kažkas panašaus.
Bet paaiškino, reiškia, normaliai viskas.
Aš dėl to žodžio "leidžia" užkliuvau. Ir savo aplinkoj esu girdėjus "man Petras neleidžia to ar ano..". Tai iškart pasiuntu, nes atrodo kaip šeimininko vergas. Kaip suaugusiam žmogui galima kažką leisti ar neleisti, gi nesi jo daiktas. Bet dar kas įdomaus, tas "neleidžia" būdavo tariamas su tokiu lyg ir pasididžiavimu, va kaip mano šeimininkas mane myli, jis "neleidžia..".
Aš apie testą...
As tai supratau,kad apie covida cia Amadeja.
Sportas sveika,as nieko pries,kad mane kas ijungtu i tokia veikla,bet kazkokiais kitais budais. Nupasakotasis tai jau link psichol.smurto.
Žinok is šalies žiūrint tai taip, jis toks biski smauglys 😀. Bet kita vertus yra lb rūpestingas vyras, tėvas, nelaksto niekur, jam šeima yra viskas, žalingų įpročių neturi. Tai tas jo valdingumas matyt netrukdo jai. Ir ji prisitaiko prie tokio jjo charakterio. Gi nėra žmonių be trūkumų. Nes tikrai ji ne kažkokia tai višta be savo nuomones
Bet ji matyt pari nori būt labai kūda.nu mane ten motyvuotų kaip nori,pirktų ką tik nori,būtų idealas visais atžvilgiais ,bet sakytų ,sverk 50.nu negalėčiau niekaip. Naktį pačiuptų prie šaldytuvo .
Man jau lengviau turbūt su žalingais įpročias gyvent.
Aš apie testą...
Ai, supratau.
O aš ir čia nesu labai optimistė, bet gerai, kad viskas gerai.
mane tai dakniso mb. Dalis darbo vyksta jam kaip ir nuotoliniu būdu, ir jis nuolat kažkam ten kažką aiškina garsiai. Kadangi akustika labai š. name, visi garsai iki 2 aukšto ateina kažkaip iškreiptai, tai jo rėkavimai mane išbalansuoja. Dar senolis vaidina kietuolį, tai namo nesinori grįžti visai.