Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Ir maniskis toks.As jo laukiu, ne jis manes. 

Gailes ex su broliu tai frykai. Pasiima pilnesnes panas, o paskui kudu pageidauja. Tai ko ne iskart kudas ima? 

Nu man exas niekad nereiške pretenzijų dėl svorio. Aš pagal kitas jo moteris matau tik, kad kažkokia iškritus iš konteksto buvau 🤣

O vat jo brolis tai su žmona nuo žalios jaunystės kartu, jai iš vis gal 15 m buvo kai susipažino. tai tiesiog manau ji pripratus jo klausyti ir tiek 

Atsakyti

Matyt, būtų neįdomu. Nebūtų galimybės jas "muštravoti" bei  dominuoti. :)

Nu galima ir kitose srityse mustravot gi 🤣. Ką jie beje ir daro abu

Atsakyti

Gaile, ar gavot atsakymą? 

Atsakyti

Nežinau kaip suaugusį žmogų galima muštravot.

Nu ok,vieną kart patyli,kitą,bet tai po 10karto arbaa sumurkčiau ir pakviesčiau alaus išgert su kepta duona arba nx  palinkėčiau nueit.

Kaip taip įmanoma,iš vis?

Jie ką kokių supergalių turi?

Ar tos moterys iš vis ne moterys,gal guminės lėlės.

Nu suprantu,visi mes skirtingi,bet kaip tu mano apetitą suvaldysi,badas gi stipriau  veikia už muštravojimus.😁

Atsakyti

Gaile, ar gavot atsakymą? 

Gavom. Neigiamas. Ačiū dievui 

Nežinau kaip suaugusį žmogų galima muštravot.

Nu ok,vieną kart patyli,kitą,bet tai po 10karto arbaa sumurkčiau ir pakviesčiau alaus išgert su kepta duona arba nx  palinkėčiau nueit.

Kaip taip įmanoma,iš vis?

Jie ką kokių supergalių turi?

Ar tos moterys iš vis ne moterys,gal guminės lėlės.

Nu suprantu,visi mes skirtingi,bet kaip tu mano apetitą suvaldysi,badas gi stipriau  veikia už muštravojimus.😁

Tu nesusidurus turbūt su tokiu, tai neįsivaizduoji. Jis įtikina kad taip elgtis teisinga, kad gražu būt kuda, giria, žavisi kai sveria 50. Ir nedaro to, kai priauga. Tada sako- reiktų tau daugiau pabėgioti. Gražiuoju viskas, nieko neverčia jis.

Ir normali ta moteris, šauni, protinga, viskas su ja gerai. Jie kartu jau gal 20 m, laiminga graži šeima. 

Atsakyti

Nu  va, blt, Gaile, kiek amziaus sau sutrumpinai del bereikalingo streso? 

Atsakyti

Gavom. Neigiamas. Ačiū dievui 

Kaip gerai.

Ar nereikės kartot?

Atsakyti

Nu jo, sutrumpinau 🤣

Kaip gerai.

Ar nereikės kartot?

Nzn, reiks paklaust MB kokia tvarka

Atsakyti

O tu nestresuotum? Ypač kai yra lėtinių kvėpavimo ligų.

Nesi juk iki tiek fatalistė.

Atsakyti

O tu nestresuotum? Ypač kai yra lėtinių kvėpavimo ligų.

Nesi juk iki tiek fatalistė.

Nu ne iki asaru tai tikrai. Butu kazkiek neramu, bet del slogos ir keliu daleliu tempos nelabai buciau kovida itarus. 

Atsakyti

Nu ne iki asaru tai tikrai. Butu kazkiek neramu, bet del slogos ir keliu daleliu tempos nelabai buciau kovida itarus. 

Tai taip, bet juk vaiko klasiokui buvo nustatytas covidas. Tai nekeistas man tas stresavimas.

Žmonės yra skirtingo jautrumo.

Viena pažįstama sako "na  ir kas, užsikrėsiu, susirgsiu, nu numirsiu, visi mirsim nuo kažko". Tai čia jau perdėtas atsainumas.

Atsakyti

Nebūčiau ir aš įtarus jei ne tas klasiokas. Net nepergyvenciau normaliomis sąlygom dėl tokio negalavimo

Atsakyti