Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

O aš tau stora atrodau?

Musu ugiai skirtingi. As jau dabar tik kokius 163 traukiu. 

Atsakyti

Musu ugiai skirtingi. As jau dabar tik kokius 163 traukiu. 
Aš nei už ką nenorėčiau svert 50kg,nesąmonė kažkokia.man ne 15.metų. Nors nesu labai jau ten milžinė.

Čia aš apie tą Gailės giminaitę.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 29 spalio 2020 - 14:53

Oi, 50 tai as buciau baisi ragana, nukarusia žabtu skura... Man 60 - 61 optimalus svoris. 

Atsakyti

Aš 168, sveriu apie 58. Daugiau nereikia man, nes nesportuojant tai lašinukas didėja, rinkė dedas. O sau labiausiai patinku 55. Bet tada reikia laikytis režimo, nevalgyt to, ką mėgstu.... ir beje, per karantiną laikiausi, tai vis krito, buvau iki 52 numetus, tai jau nilabai nilabai. Geriausiai sau atrodžiau 55. Bet nesilaikė toks svoris -arba krito, arba vat nieko nesilaikant, neprisižiūrint - maždaug 58. Reiktų sporto - susistangrint truputį kūną. Ale po darbo taip nenoriu niekur eiti. Tik ant sopkės su arbata ir skanėstais 🙃

Atsakyti

Aš svėriau 58_ 60 kai buvau paauglė.

Dabar 15 kilų daugiau,bet tai savęs stora nelaikau.ir su tokiu nepagyvenčiau

Atsakyti

nu tai tu virs 170 ugio gi. 

Atsakyti

Jei prarandi darbą tai tikiu, kad gali prireikt gydytojo, nes tai toks nemažas smūgis, o tada dar visi draudimai prisideda.

Bet jei turi darbą, tai kažkaip reiktų gal labiau susiimt ir neverkt dėl pramogų trūkumo... nežinau, gal čia man, intravertei tas neatrodo taip tragiška  :hmm: aišku užknisa,nu bet reikia tai reikia

Būtent, kad intravertams jokia tragedija.

Atsakyti

Intemora, tu aukšta gan

Atsakyti

Normali aš.

Bet apie.tokius skaičius ,kokius jūs čiaminit kai.kurios,tai net pakankamai plonos paauglės nesveria.

Atsakyti

Normali aš.

Bet apie.tokius skaičius ,kokius jūs čiaminit kai.kurios,tai net pakankamai plonos paauglės nesveria.

Nu ne, ūgis tiesiog daug reiškia. Aš su 160 tikrai gerai atrodau su 50 kg, dar pusė velnio iki 53, o va dabar 56 ir jau apvali. 

Atsakyti

Kiekvienas ugio centimetras daug reiskia. Kuo aukstesnis zmogus, tuo daugiau kilu sau gali leisti. Dar labai priklauso nuo liemens ilgumo. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *** Sėlija: 29 spalio 2020 - 19:16

Normali aš.

As tai jau nelabai normali jauciuos:)

Taip labai i didziaja puse. Bet neiseina man susireguoliuot maitinimosi.Pusryciai...paskui darbe normaliai nespeju papietaut...vakare prisiryju...

Atsakyti