Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Kur prapuolėt visos  :hmm: 

Šiandien per žinias rodė Belgiją, kokia ten baisi padėtis dėl koronos. 

Eina sau kokį rimtą reikalą čia turim, gali imt ir numirt staiga nuo šito dalyko. Sunku tą realiai suvokt. Vis atrodo, kad gal praslysi kažkaip, bet kai parodo, kas pasauly dedasi, tai taip neramu. Labai nenuspėjamas tas virusas, nėra aišku kodėl vieniem taip lengvai praeina, o kiti miršta per kelias dienas. Baisu. Labai baisu. 

Atsakyti

Mes tai virtuvėj alų geriam.

Laistom sienas bekylančias

Eina nx tas covidas

Atsakyti

Mes tai virtuvėj alų geriam. Laistom sienas bekylančias Eina nx tas covidas

Smagu? 😊

Man tai taip užkniso tas remontas, džiaugiuosi, kad pagaliau kaip ir baigta, tik spintelę po tv liko pasikeisti 😄

Atsakyti

Bet va į sienas pažiūrėjus tai atrodo gyvenam čia mažiausiai 10 metų  :oh: 

Net sunku suprast, kaip jos taip tepasi... kaltinam Moną 😁, nes realiai tik jos ūgyje visos sienos nuterliotos. O dar ir nesivalo taip lengvai 🙄

Atsakyti

Jo, aina jis nx. 

Ryt pas mama isvaziuoju. Kokia man kancia tas tris valandas autostrada vaziuot...  :huh2:​ 

Atsakyti

Bet va į sienas pažiūrėjus tai atrodo gyvenam čia mažiausiai 10 metų  :oh:

Net sunku suprast, kaip jos taip tepasi... kaltinam Moną 😁, nes realiai tik jos ūgyje visos sienos nuterliotos. O dar ir nesivalo taip lengvai 🙄

Pala pala, prades šeškiuks vaiksciot...  :D​ 

Atsakyti

Jo, aina jis nx. 

Ryt pas mama isvaziuoju. Kokia man kancia tas tris valandas autostrada vaziuot...  :huh2:​ 

Su mašina važiuoji? 🙂

Atsakyti

Smagu? 😊

Man tai taip užkniso tas remontas, 

Uj, smaguuu. Mes šitą buitinį alkoholizmą praktikuojam seniai abu. Kai vaikų auginimas užkniso, pamatėm, kad išviso dviese nepasikalbam asmeninėm temom, tik apie vaiko šūduko spalvą ir pnš, tada kartą į savaitę pradėjome skirti pasimatymus virtuvėje. Su alum, užkandukais, uždegtom žvakėm...

Faktas - mums dviese fainiausia 😄

Jau keli metai to nedarėm. Nusibodo. Vaikai užaugo. Einam su šuniu abu į lauką ir ten išklausome vięnas kitą, kaip gyvenam. Kasdien.

Bet tas vonios remontas - stresas mums. Vėl pradėjom biški šventes švęst 😄😄😄

Užkniso tas remontas ir mus. Rugsėjo 28 išgriovėm sienas.....

Atsakyti

Su mašina važiuoji? 🙂

Jo. Nezinau, ar sunus atvaziuos. Reik mama per kelias kapines paveziot. 

Atsakyti

Jo, aina jis nx. 

Būsi Kaune?

Atsakyti

Del covido tai eina jis nx. Ne tik, kad, jei juo užsikrėsi, bet artimoj ateity rimta grėsmė negaut med.pagalbos vėl. Plius vėl pas tėvus neina važiuot....

Atsakyti

Būsi Kaune?

ne, tik prasuksiu pro pakrasti. 

Atsakyti