Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Nu kur jau prie TV sėdi 🤣. Akropolius  bei krepšinį lanko, baliavoja sau. Ir piktinasi kad kaukės reik nešioti. Nieko jie namie nesėdi, o į lauką aplamai lietuviai nelinkę eit šaltuoju sezonu. 

Atsakyti

50kg.nebet pusantro metro. Mano dukra165.56 kilai. Labai  liekna ir dar ji paauglė.

Brolienė mano 161 cm ir jai lb.tinka 48 svert

Atsakyti

Brolienė mano 161 cm ir jai lb.tinka 48 svert

Tai moteriai tikrai netinka. Nor skonis draugų neturi. Kitiems gražu tos sakalines vaikiškos figūros 

Atsakyti

Labai smulkiu kauliuku moteris gali svert mazai ir atrodyt normaliai. 

Atsakyti

Man irgi tiko svert 48, tikrai neatrodžiau skeletas, normaliai liekna gal buvau. Jokių papildomų rinkių nebuvo, bet nebuvau ir skeletas tai jau tikrai. 

Mielai tiek sverčiau, net ir 50 būtų tobula, bet neturiu tiek valios 🙈🙈🙈

Aš visad gerai sukūstu įsimylėjus, bet tai kaip čia dabar daryt 🤣🤣🤣

Atsakyti

O tai jei nera pramogu , tai iskart pas psichiatra?
Bet siaip tai jo ,durneja zmones, nors oras siltas ir dabar tikrai faina lauke ,sedi dauguma prie tv ir auginasi baimes.
Kazkaip maniau ,kad greiciau persiorientuos pavojaus akivaizdoje.

Jo. Iškart. Be išimčių. Pas psichiatrą.

Atsakyti

Labai smulkiu kauliuku moteris gali svert mazai ir atrodyt normaliai. 
Ji nėra smulki
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAILE*: 29 spalio 2020 - 13:53

Jei prarandi darbą tai tikiu, kad gali prireikt gydytojo, nes tai toks nemažas smūgis, o tada dar visi draudimai prisideda.

Bet jei turi darbą, tai kažkaip reiktų gal labiau susiimt ir neverkt dėl pramogų trūkumo... nežinau, gal čia man, intravertei tas neatrodo taip tragiška  :hmm: aišku užknisa,nu bet reikia tai reikia

Atsakyti

Nežunau,aš aiškų vis moterų nesveriu,bet mano.manymų.lieknos moyerys kurias aš.mačiau,tikrai ne 48sveria.

Ir pasikalbam,tai lieknos mano akimis  60_70kg sveria,nebent labai mažos. Mano brolio draugė 46 sveria,bet jos ūgia,tai nežinau,nykštukė.gal 145.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 29 spalio 2020 - 13:53

Jei prarandi darbą tai tikiu, kad gali prireikt gydytojo, nes tai toks nemažas smūgis, o tada dar visi draudimai prisideda. Bet jei turi darbą, tai kažkaip reiktų gal labiau susiimt ir neverkt dėl pramogų trūkumo... nežinau, gal čia man, intravertei tas neatrodo taip tragiška  :hmm: aišku užknisa,nu bet reikia tai reikia
Man tai isvis jokios tragedijos.  Aik tu, Intemora, man 70 kilu tai ragai jau butu :unsure:​ 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *** Sėlija: 29 spalio 2020 - 13:54

Aš tai savo mažę truptį reguliuoju.

Nevisad leidžiu užkandukus ir pan.Ištempiu pasivaikščiot, išstumiu su dviračius ar riedlente :D​ 

Atsakyti

*** Sėlija, 29 Spa 2020 - 13:54, parašė: Man tai isvis jokios tragedijos. Aik tu, Intemora, man 70 kilu tai ragai jau butu :unsure:
O aš tau stora atrodau?
Atsakyti