Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Gerdavau kalio chloridą iš vaistinės. Arba tiesiog pananginą, tai kalis su magniu. Man kalis irgi labai linkęs balansuoti ant ribos arba nukristi žemiau normos.
O, sakai kalio chloridas, o aš citratą (lyg ) radau. Vavava, tas ir įdomu, ar yra skirtumas... Dar pasiskaičiau, kad jei su magniu, tai kalis lengviau pasisavinamas, bet nesuprasi, gal to nereik. Nors negėręs jokių papildų kelis metus. 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fėja*: 30 spalio 2020 - 10:55

O, sakai kalio chloridas, o aš citratą (lyg ) radau. Vavava, tas ir įdomu, ar yra skirtumas... Dar pasiskaičiau, kad jei su magniu, tai kalis lengviau pasisavinamas, bet nesuprasi, gal to nereik. Nors negėręs jokių papildų kelis metus. 

tai citratas, sako, geriau pasisavinamas. Kai aš naudojau, neturėjau dar  supratimo apie citratus, pikolinatus ir pan.,  per kelis metus padariau pažangą. :D​ 

Pirk kažką, kalio trūkumas gali atsiliepti širdžiai. Kad ir pananginą forte (atrodo), jo reikia mažiau kartų per dieną gerti..

Atsakyti

Buvo pas mane žemiau normos nėštumo pradžioj, gėriau šitas.

Lygtais padėjo.Priedas  20201030_113648_copy_2832x1592.jpg   44,29KB   1 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Buvo pas mane žemiau normos nėštumo pradžioj, gėriau šitas.

Lygtais padėjo.attachicon.gif20201030_113648_copy_2832x1592.jpg

MB irgi dažniausiai šitas perka

Atsakyti

Ačiū visoms 👍

Atsakyti

MB irgi dažniausiai šitas perka

Būtent šitą ir aš esu gėrusi.

Atsakyti

Man tai turbut netruksta, bo bulves beveik kasdien valgau. 

Atsakyti

*** Sėlija, 30 Spa 2020 - 14:24, parašė: Man tai turbut netruksta, bo bulves beveik kasdien valgau.
Aš dar ir bananus,bet be moliūgo jaučiu nieko nebus...
Atsakyti

Aš dar ir bananus,bet be moliūgo jaučiu nieko nebus...
Ir batatų.

Aš iš tiesų tai gerbiu tuos, kurie taip įvairiai valgo. Aš prisipažinsiu, šioj vietoj gal net pavydą jaučiu. Bet tokį iš geros pusės. Jei taip galima sakyti 😄

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fėja*: 30 spalio 2020 - 14:49

Keptas bulvės reik valgyt dėl kalio. Nes virtos jau didžiosios  dalies jo nebeturi 

Atsakyti

Keptas bulvės reik valgyt dėl kalio. Nes virtos jau didžiosios  dalies jo nebeturi 

Tas kur keptuvėj su aliejum, ar orkaitėj pvz? Jaučiu, orkaitėj folijoj, su lupena ir įdaru pvz kokiu  :essen: Oj būtų skanu, bet..... nemėgstu gaminti.... tik valgyt :laugh: 

Atsakyti

Plytelės atvažiavo, pasirodysiu, kaip lauke ruda atrodo. Beje, foto vos vos tamsesnė gavosi, bent mano mobiliam. Nu bet maždaug vis tiek tokia.

Atsakyti