Fėja*, 30 Spa 2020 - 14:47, parašė: Ir batatų. Aš iš tiesų tai gerbiu tuos, kurie taip įvairiai valgo. Aš prisipažinsiu, šioj vietoj gal net pavydą jaučiu. Bet tokį iš geros pusės. Jei taip galima sakyti 😄Oj,batatus tai valgau,nes vegetarė gi išpindėjus,jai bulbės ne lygis.tai ir man duoda,kai pagamina.🤣
Nelabai suprantu ,kodel mane is darzelio ismete, paskaitau kartais,kad nebuvau ten pati baisiausia.Na bet ,mes ta karta ,kur klausem tevu , o dabar klausom vaiku. Cia tokia feisbuko ismintis. Va pasiguodziau.
O kaip sužinot išeina iš kur tave išmetė? O dzėve, jau tragedija tada...
Gerai, kad iš čia mūsų nieks neišmes. Kad ir bjaurios, ale ir tų pasiilgstama
Oj,batatus tai valgau,nes vegetarė gi išpindėjus,jai bulbės ne lygis.tai ir man duoda,kai pagamina.🤣
O kaip juos ruošt? Žalia esu batatų klausimu.
Madam pareis veliau, 30 Spa 2020 - 15:09, parašė: O kaip juos ruošt? Žalia esu batatų klausimu.Kept ,troškint .nu jinai supjausto,pakep,ir kokio ten sūrio,špinatų užmeta.valgoma,aišku,bet toli gražu ne balta mišrainė🤣
Dar pomidorų sultys lb daug kalio turi
Dar reikėjo paminėt, kad ne iš pakelio
Hai endas yra trinta sriuba su kario trio. Gingeris,chili,kurkuma.Dar galima kumino idet ,bet jo cia negaunu.
Low endas - keptos orkaiteje, aptepliotos cesnakiniu ir paskiau chiliu aliejumi. Prie mesos.
As dabar bandau jauno bambuko uglius ivaldyt ,bet prastai sekasi.
Siandien po grybavimo kazkodel miegas sueme, ,numigau. Atsikeliu 7.1 pagal richteri,nepertoliausiai. Gerai kad buvo dregna langus uzsidarem. O tai jie issiklaipo . Kaip tik pasidziaugem ,kad stogas nevarva ,tai po sio drebejimo turbut vel varves kur nors.
Darbovietėj jau covid atvejis nustatytas. Žodžiu, artėja tie nasrai su kiekviena diena. Liūdnos Kalėdos nusimato, jei datrauksim. Nieko nebegalima planuot, bo darbų gali ir nebelikt. Labai liūdna gaida penktadieniui.
Hai endas yra trinta sriuba su kario trio. Gingeris,chili,kurkuma.Dar galima kumino idet ,bet jo cia negaunu.
Low endas - keptos orkaiteje, aptepliotos cesnakiniu ir paskiau chiliu aliejumi. Prie mesos.
As dabar bandau jauno bambuko uglius ivaldyt ,bet prastai sekasi.
Siandien po grybavimo kazkodel miegas sueme, ,numigau. Atsikeliu 7.1 pagal richteri,nepertoliausiai. Gerai kad buvo dregna langus uzsidarem. O tai jie issiklaipo . Kaip tik pasidziaugem ,kad stogas nevarva ,tai po sio drebejimo turbut vel varves kur nors.
Kumino atsiųst galiu.
GAILE*, 30 Spa 2020 - 15:08, parašė: Tai vis tik persigalvojai dėl juodosNe, vizualizacija su šitom plytelėm daryta. Bet piešta yra piešta....