Kosmosas už vonią tiek. Man pernai visas 1 k buto įrengimas vln su visais baldais nuo dalinės apdailos tiek nekainavo. Nu tik betonuot nereikėjo.
Nu šiaip jau irgi apakus,net nepagalvojau,kad tiek.čia go ne litai🙈 Mums virtuvė nuo iki,jau su betonavimu,apie 7 kainavo. Ir tai buvo kosmosas.
Tai gal ten 2 vonios,nes tulikai 2.
O as sena boba, kurios patarimai abejotini ir patologija yra normalu. Tu taip ant manes sakei tevu darzelyje, na del senos bobos tai nesu tikra.
Bet ,kad bandydama kazka paguosti suniekinai mano zinias tai pamenu.Ir zmogaus kunas tai ne detaliu rinkinys , o fiziologija ne probirka, kur supylei reagentus ir voila.
kai truksta kalio ,reiskia per daug natrio. O kalis yra vienas lengviausiai pasisavinamu elementu , bulviu ,batatu ,moliugu ir bananu duok zmogui ir isisplaus tas natris. Beje tipine tokio amziaus vyro biochem bukle.
Ir kopustuose kalio yra
Tai pas jus namas? Ar butas du 2 tulikais?
Butas
Aš kažkokį biokalį esu gėrus
Na, sakau, aš nežinau, kokia bus galutinė kaina. Surašiau, kiek jau atiduota.
Ai, ką žinau, tai, kad dušo kabina kainuos 600. Tos dvi stiklinės durys su rėmu.... žodžiu, labai brangu. Kur tik pajudini, ten šimtais, beveik tūkstančiais sąskaitoj mažėja.
3500 kažkur dabar atidavę, na, gal aš perdėjau su tais 8000 😄Viską rašom, čekius dedam, jei bus kam įdomu, parašysiu, kiek kainavo.
Na, sakau, aš nežinau, kokia bus galutinė kaina. Surašiau, kiek jau atiduota.
Ai, ką žinau, tai, kad dušo kabina kainuos 600. Tos dvi stiklinės durys su rėmu.... žodžiu, labai brangu. Kur tik pajudini, ten šimtais, beveik tūkstančiais sąskaitoj mažėja.
3500 kažkur dabar atidavę, na, gal aš perdėjau su tais 8000 😄Viską rašom, čekius dedam, jei bus kam įdomu, parašysiu, kiek kainavo.
Man l.idomu.Tevai nori vietoj vonios dusa pasidaryti bute.Atidejom.Nes vieni pazistami irgi apie panasiais kainas kalbejo.Brangu bais.
Man l.idomu.Tevai nori vietoj vonios dusa pasidaryti bute.Atidejom.Nes vieni pazistami irgi apie panasiais kainas kalbejo.Brangu bais.
Taip, brangu, mes seną, tarybinę beveik vonią griovėm. Ten dėdavo į vietą tokias dėžes, kapsules ar kaip vadina, kur vonia, kur tūlas. Tai griaut, visą tą kapsulę išimt, išnešt, žodžiu, tas griovimas tai baisiausias buvo man dalykas. Kainelė čia dar buvo maža, nes kiti atėjo, sakė 1200. O kaina tai kyla. Nes visokių niuansų begriaunant (pvz santechniko prireikė) žodžiu, vien griovimas ką reiškia.... tai mūsiškiai sakė 500, bet tas tas anas trečias , sumoj 700 ...
Mes irgi galetume pasidaryti du tulikus. Nes tulikas dabar vienam buto gale, o vonia kitam. Bet nedarysim, nereikia.
Oi, vonios remontas ir musu laukia, bet nieko mandro nedarysim, sienas naujom plytkem isdesim, nauja vonis, gyvatuka ir kriaukle idesim. Griaut nereiks nieko.
Siandien po grybavimo kazkodel miegas sueme, ,numigau. Atsikeliu 7.1 pagal richteri,nepertoliausiai. Gerai kad buvo dregna langus uzsidarem. O tai jie issiklaipo . Kaip tik pasidziaugem ,kad stogas nevarva ,tai po sio drebejimo turbut vel varves kur nors.
Čia šito drebėjimo aidas jūsuose buvo jaučiamas?
Graikijoje penktadienį įvyko stiprus 6,7 balo žemės drebėjimas, kurio epicentras buvo Egėjo jūros dugne į šiaurę nuo Samo salos, pranešė šalies seismologijos observatorija.
Skaitykite daugiau: https://www.lrytas.l...retos-16920065/
Duris va,antram aukšte užsakėm.Vėl bapkės.O, durys.... kadangi gaunas ne standartas tai nuo 500 €. O reiks tai 2 vnt...
Aišku, ieško pigiau, ale kol kas neranda...