Oras tobulas šiandien. Neįtikėtina kad jau lapkritis
Mano mama savo bute pernai žiemą pasidarė remontą. Ji išmetė viską, kas buvo senojoje - vonią, kriauklę, plyteles. Ir susidėjo naujai. Kainavo viskas su įranga ir darbais apie 3000. Tualeto neremontavo.
Bet tai nepalyginama, ką darom mes. Kai viską, nuo - iki keičiam. Kai reikia viską viską išgriauti, išnešti, išvežti, išvalyti ir sudėti naujai vamzdžius, grindis lieti, kelti, matuoti nuolydžius ir ttt, ir sienas, elektros įvadus, ir lubas, ir duris.... Ko mama nedarė. Tai minimum dvigubai tikrai kainuos. Mes dar iki plytelių klijavimo nepriėjom. Netoli jau, bet dar sienos nepastatytos, dar elektrikas ateis, nes grindys šildomos bus abiejose patalpose, apšvietimas, rozetės, ventiliacijos dvi... žodžiu...
Labas rytas.
Buvo mintis tulika su vonia sujungti.Vonia mest ir dušą daryt.Tai speju vis vien tas kapsules ar ka reiktų plėšt
Tik as jiem siūlau vietoj viršutinio aukšto bandyti butuko žemiau ieškotis ir mažesnio.
Atidu, 31 Spa 2020 - 15:00, parašė: Buvo mintis tulika su vonia sujungti.Vonia mest ir dušą daryt.Tai speju vis vien tas kapsules ar ka reiktų plėštJei ten ta kapsulė yra, tada tektų ją išimt tokiu atveju. Vyresniam žmogui turėtų būti patogu dušas be padėklo, arba su kuo žemesniu padėklu. pvz pas mano mamą labai labai aukštas. Ji nepagalvojo, kad už 10 metų ji gali į jį sunkiai kojas įkelti... Va, pas mano mamą kažkas tokio, bliūdas iki kelių. Tai nepatariu tėvams tokio, nebent dar jauni ir tikrai dar keisis ta įranga.Tik as jiem siūlau vietoj viršutinio aukšto bandyti butuko žemiau ieškotis ir mažesnio.
Pridėta:
Mes su diedu tai ziema gulim vonioj sekmadieniais. Siaip, duso kabina man nereikalinha, atsistoji vonioj ir dusiniesi. Bet taip, jei du sanmazgai, tai gerai ir tas ir anas.
Oras nuostabybiskas, kapinese saulute, jokio vejelio. Viska sutvarkem, ryt, sutemus, tik nueisim biski pabut.
Aš vonioj per 16 metų gal 5 kartus ir buvau. MB dažniau nueidavo, bet pastarąjį penkmetį visai neina.
Gaile, skamba 👍 tavo ritualai.
Beje, kokia jūsų veido priežiūros rutina? Aš labai pritinginti tuo klausimu, bet naudoju serumą, kremą, micelinį vandenį. Turiu Biocell kaukių su haliuronu ir maitinančių, bet jas užsidedu itin retai, dažniausiai vasarą, kai labai jau išgairinta vėjo ir saulės jaučiuosi...
Nemegstu situ reikalu, taigi tik prausiklis ir kremas.
Atidu, 31 Spa 2020 - 16:43, parašė: Aš i metus pora kartu vonioj pabuvoju.Tai jei rinktis rinkciaus dušą tik.Žiemą mėgstu vonią,o vasarą gali jos nebūti.
Žiemą mėgstu vonią,o vasarą gali jos nebūti.
Va va, ir as.
Bet siaip, tai galvoju, ant senatves gi bus galima pamirkt ir kokiuose pusu pumpuruose, ar kur, nu man kai stuburo problemytes, tai gali vonios reiket, manau.