Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Acqua Alta, 31 Spa 2020 - 11:34, parašė: Cia toks klausimas - o vamzdynu kapitalini remonta isvis kas nors daro? Na to vamzdzio ,kur infrastrukturai priklauso ir visi prie jo jungiasi? Nes kazkaip galvoju ,kad sovietmecio statybu garantinis jau baigiasi. Provincijoje girdejau jau nutinka nemazu vandentiekio ir kanalizacijos avariju. Na cia toks retorinis ,turbut klausimas. Fejos vietoje ,jei zmones su pinigais, ko i tuos senus pastatus tiek kist ir ateitis neaiski ,kas dar visa ta infrastruktura remontuos.
Alta, mes keitėme. Visas tas džiaugsmas su viskuo atsiėjo 900 €. Garantija jau tikrai buvo pasibaigusi
Atsakyti

Anksciau, ar veliau bus renovuoti visi seni namai. Pas mus tai visus vamzdynus keis. 

Bet tai bus ne už dyką. 

Atsakyti

Vat duso kabinu ir as nemegstu. 

Neinam į vonią visai. Ji tik kaip dušas buvo naudojama.

Man vonia tiesiog gražu. Ir gražiau gal. 

Atsakyti

*** Sėlija, 31 Spa 2020 - 11:53, parašė: Vat duso kabinu ir as nemegstu.
Nu jei tik vonia ar kabina, tai vonia,bet pas mane dabar apačioj vonia ,tai dušo kabina kaip alternatyva.
Atsakyti

Nusipirkau Lidle šviežios ciberžolės šaknies. Nulupau, po centimetrą supjausčiau ir po mažytį gabalėlį visi sukramtėm. Dantys krūminiai, kurie kramtė, dabar pas visus geltoni 😯 Mano mažiausiai, nes aš po higienos, gal todėl. Tikiuos nusiplaus šeimynai... didžioji tai susiraukė dėl to. Nu suprantu, nesitikėjau, kad taip bus  :unsure:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fėja*: 31 spalio 2020 - 12:32

Navarotai...

🙂

Aš tai laukiu kol.filtrus vandens sudės santechnikas ir važiuosiu pas mamą.nebuvau pusę metų,daugiau nuo karantino,vasarą tik sode susitikdavom.sakė,kad valgyt padarė ir vyno turi.

Atsakyti

Kitą savaitę gal į Nidą važiuosim,man ten nereali  vieta ir metų laikas visai nesvarbus.

Atsakyti

Kitą savaitę gal į Nidą važiuosim,man ten nereali  vieta ir metų laikas visai nesvarbus.

Jei neuždraus...

Mes tai į Palangą varom

Atsakyti

Nu taip,jei neuždraus.

Aš Palangoj vasarą tiek atsibuvau,kad 10metų užteks.

Atsakyti

Na, NY kainų nžn. Žinau tik Emigrantuose rodė, kad butukas 6 kv metrų - 1 000 000 Mildažytės sūnus nuomojosi, buvo reportažas. Bet db galvoju, jis Olandijoj, ar kažkas tokio, ne NY....Londone rodė kelių kv butą irgi už milijoną...Kaune mūsų 83kv butas toli gražu iki tokių kainų. Nžn kiek dabar kainuotų, mes mokėjom tik 33 000 € prieš 16 metų. Litais dar.

Tas butas gar Shard'e :D

Atsakyti

Tas butas gar Shard'e :D

Rodė, kad kažkoks ala dizaineris, ar stilistas pirko mažesnį, nei 10 kv butelį. Už lemą. Filmavo ten, tai jautėsi, kad kaip spintoj veiksmas. Na, kiekvienam savo.

Atsakyti

Navarotai...

🙂

Aš tai laukiu kol.filtrus vandens sudės santechnikas ir važiuosiu pas mamą.nebuvau pusę metų,daugiau nuo karantino,vasarą tik sode susitikdavom.sakė,kad valgyt padarė ir vyno turi.

Aš tai sėdžiu sodyboj , žiūriu į mišką ir kaifuoju nuo tylos. MB su vaiku duobės kasa  obelims

Atsakyti